Portali za žene: Top 10 ženskih portala za vas

Portali za žene: Top 10 ženskih portala za vas
Top ženski portali

U ovoj objavi možete vidjeti koji su to top portali za žene. Predstavljamo vam 10 top ženskih portala koji će vam pružiti sve bitne informacije koje se tiču ljepote, zdravlja, zabave, mode, kulture itd. Za svaki navedeni portal imate kratak opis i link na isti. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pročitajte nešto o savjetima vrhunskih kozmetičara kako da žene uljepšaju i imaju savršena leđa. Ugodna zabava.

Top korisni i zanimljivi portali za žene I

Portal Uspješne žene

Ovo je portal koji prati uspješne žene u Hrvatskoj, njihove aktivnosti te objavljuje intervjue i vijesti vezane uz žene poduzetnice.
Link: uspjesnezene.com

Portal Ženski kutak

Ovaj portal je namijenjen modernoj ženi koja se na najbrži i najjednostavniji način želi informirati o stvarima koje je zanimaju – stilu života, karijeri, ljepoti, brizi za obitelj i zdravlje, majčinstvu te mnogim drugim interesnim sferama koje život žena u današanje vrijeme čine lakšim, praktičnijim i zabavnijim.
Link: zenskikutak.hr

Portal Žena HR

Ovo je centralni ženski portal na hrvatskom webu, najveća ženska zajednica koji nudi zabavu, razonodu, odgovore na sva vaša pitanja itd.
Link: zena.rtl.hr

Portal Suvremena žena

Ovo je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale.
Link: www.suvremenazena.hr

Portal Zadovoljna HR

Ovo je najčitaniji ženski lifestyle portal koji prati područja mode, ljepote i zdravlja, interijera, kulture i zabave.
Link: zadovoljna.dnevnik.hr

Top ženski portali II

Portal E žena

Ovaj portal nudi razne zanimljive sadržaje, savjete za ljepotu i zdravlje, informacije o modi, dijetalne recepte itd.
Link: www.e-zena.com

NE PROPUSTI  Iskrene čestitke za vjenčanje

Portal Žena Blic

Ovo je najčitaniji ženski portal u Srbiji. Na portalu možete pročitati najnovije priče o poznatim osobama, informacije o modnim trendovima, brojne savjete o ljepoti i zdravlju itd.
Link: zena.blic.rs

Portal One nastupaju

Ovaj portal medijska je platforma Udruge “Žene 50+”. Njegov je glavni cilj umrežavanje žena starijih od 50 godina, informiranje te organizacija aktivnosti namijenjenih ženama koje trebaju potpore raznih vrsta.
Link: onenastupaju.hr

Portal Amazonke

Ovaj portal je mjesto za uspješnu ženu i modernu ženu koja zna što želi i muškarca koji je može pratiti.
Link: amazonke.com

Portal Elle

Ovo je vodeći modni portal u Hrvatskoj. Svaki dan daje nove informacije iz svijeta mode i ljepote itd.
Link: www.elle.hr

Koji su vama najbolji portali za žene? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke dobre ženske portale. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: