Poruke za lijep dan kojima ćete zadiviti odabrane

Poruke za lijep dan kojima ćete zadiviti odabrane
Naj poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke za lijep dan. Te poruke i čestitke će sigurno zadiviti, oraspoložiti i natjerati na razmišljanje ljude koji vama puno znače. Ukratko, dan je vrijeme za koje se Zemlja jednom okrene oko svoje osi (Zemljina rotacija). Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za budućnost. Ugodna zabava.

Najljepše poruke za lijep dan

Otkako sam zaljubljen u tebe svaki dan je divan i ima smisla. Dobar i neka ti bude lijep dan voljena.

Ova poruka za dobar dan tebi znači puno više od toga, to znači da si u mojim mislima svaki dan, po cijeli dan.

Draga, ako si tužna, baci osmijeh na lice. Ako te netko možda za ljubav moli, ti mu ipak reci da postoji netko tko te najviše voli. Dobar ti i ugodan dan želim, stalno mislim na tebe!

Lijep dan želim mojoj velikoj ljubavi, osmijeh joj šaljem s poljupcem velikim, šaljem ti ovo današnje sunce da te obasja i da ti kaže: Volim te!

Lutko, svaki dan mi ne izlaze iz glave, te tvoje oči lijepe plave, volim te jako, ti moj si san, neka ti je divan dan!

Najbolje poruke i čestitke

Jedina moja, nedostaješ mi, a najviše sada na početku ovog lijepog dana. Želim da ti osmijehom počinje i završava svaki dan.

Dok mislim na tebe osjećam kako mi topli zraci sunca miluju lice. Želim ti lijep i sunčan dan!

Ljubavi, jedan poljubac ti šaljem, na divne usne tvoje od srca ga dajem. Strast njegovu osjeti, jer ima zadatak da te na mene podsjeti. Dobar dan najdraža!

NE PROPUSTI  Najljepše čestitke za rođendan kćeri

Pravo prijateljstvo ne poznaje granice, nema ograničenja, samo beskrajno poštivanje i obostrana pomoć. Želim ti lijep dan, najbolji frende!

Draga, nadam se da si ozdravila i da se spremaš. Ja samo želim da ti kažem da te čekam, da te puno volim i da ti poželim divan dan! Vidimo se!

Zanimljive poruke za lijep dan

Najdraža, ovaj dan iskoristi najljepše što možeš, uživaj cijelog dana, budi sretna. Volim te puno.

Dragi, neka ti ovaj današnji dan bude lijep, neka danas sve dođe konačno na svoje mjesto. Volim te i vidimo se navečer!

Ljubavi, ovo je tvoj poseban dan, danas je dan tvog zalaganja, tvoje pobjede. Vjeruj u sebe i dalje, vidiš da se isplatilo. Volim te i ponosna sam na tebe!

Draga, nabaci osmijeh i uživaj u ovome lijepom i sunčanom proljetnom danu! Dobar ti dan želim i volim te beskrajno!

Svakim danom se piše nova stranica knjige koju zovemo život. Dragi, ja i ti ćemo ispisati našu  današnju stranicu na najljepši način! Volim te, spremam se i dolazim za 20 minuta!

Dobre poruke i čestitke

Frendice, neka ti ova moja poruka za predivan dan bude poticaj da danas daš sve od sebe, da uživaš i da i ti nekome poželiš lijep dan isto kao ja tebi. Vidimo se sutra na kavi!

Prijatelju, možda je garancija nečije sreće upravo to kada mu poželite dobar i lijep dan. Ja tebi želim dobar dan i mirno more. Čuvaj se!

Svaki dan budi sretan i zahvalan dragom Bogu što imaš nekome da poželiš lijep dan!

Draga, obećavam ti, da ću dok sam živ, svakoga dana da ti poželim dobar dan, ali ne samo to, nego ću to dokazati i djelima!

NE PROPUSTI  Što bi moglo biti uzrok kada nas muče neugodne glavobolje i zašto živčana napetost?

Frende, želim ti dobar dan današnji, a sutrašnji još bolji od ovog današnjeg I sve tako redom u budućnosti.

Koje su vama najljepše poruke za lijep dan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: