Poruke za dobro jutro za bolje buđenje vaših najdražih

Poruke za dobro jutro za bolje buđenje vaših najdražih
Opuštajuće poruke za dobro jutro

Ispod imate neke najljepše poruke za dobro jutro kojima ćete uljepšati jutro vašoj ljubavi, članovima obitelji, prijateljima itd. Pročitajte sve poruke, izaberite vama najbolju i pošaljite je porukom osobi koja ju zaslužuje. Naravno, poruku možete i usmeno uputiti osobi ako ste joj u neposrednoj blizini. Ako vas zanima, pogledajte najbolje ljubavne poruke. Ugodna zabava.

Najljepše poruke za dobro jutro

poruke za dobro jutro voljenoj osobi
Kava

– Šišaj alarm! Moje jutro počinje kad vidim poruku od tebe.

– Dobro jutro! Ako ti ova poruka izmami bar maleni osmjeh i moj dan će biti ljepši. Nedostaješ mi već puno.

– Zaboravi na to koliko si još mogao spavati i pomisli šta sve možeš postići tokom ovog dana dok si budan. Volim te, dobro jutro.

– Rano je jutro a tebi se spava, trljaš okice i pada ti glava. Nije mi žao što te baš ja budim, lijep dan ti želim i puno te ljubim.

– Otkako sam zaljubljen u tebe svako jutro ima smisla. Dobro jutro ljubavi.

love messages for good morning
Kava i jutro

Cool jutarnje poruke

new messages for good morning
Kava i poruke za dobro jutro

– Recept za današnji dan: jedan smiješak za doručak, puno smijeha za ručak, brdo veselja za večeru. Dobro jutro i uživaj.

– Dobro jutro! Naručili ste buđenje? Podsjećamo vas da za ovu uslugu dugujete jedan poljubac. kamata je velika i zato na vrijeme podmirite dug.

– Ako još spavaš, probudi se. Ako si tužan, nasmij se. Ako te netko osvaja i za ljubav moli, ti mu reci da postoji neko ko te već jako voli. Dobro jutro.

– Poruka dobro jutro nema jednostavno značenje kad je šaljem tebi, ona znači mnogo više od toga, znači da si ti u mojim mislima od samog jutra.

– Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake, a moji poljupci sa šapatom vjetra nek te jutrom miluju i nježno bude.

poruke za dobro jutro prijateljima
Zrna kave

Zanimljive poruke za dobro jutro

inspirational messages for good morning
Doručak

– Dobro jutro ljubavi, dušo moja draga, ništavna su meni sva zemaljska blaga, stalo mi je do tebe i do tvoje srećе, jer je to za mene bogatstvo najveće!

– Najbolji način da započnem dan je ujedno i jedini način kojim ga mogu započeti, otvaram oči neizmjerno sretan što te imam i pomalo tužan što nisi kraj mene! Dobro jutro, ljubavi!

– Samo sam ti htjeo reći dobro jutro, ljubavi moja, jer ako to ne učinim, osjetim se prazno i to me proganja čitavog dana. Volim te puno!

– Noćas mi se neko prikrao kroz prozor i ukrao moje srce. Znam da si to bio ti, čuvaj ga jer ono kuca samo za tebe. Dobro jutro, ljubavi!

– Želim da ti se zahvalim što me činiš najsretnijom osobom na svijetu i što mi je svaki dan bolji i sretniji od prethodnog! Dobro jutro!

good morning messages for good health
Jutarnja kavica

Zakon jutarnje poruke

poruke za dobro jutro ljubavi
Topla kavica i cool poruke za dobro jutro

– Dobro jutro, dobar dan, ustaj dragi razdragan. Cvrkut ptica sa grane se čuje, tvoje lijepo drago biće željno te iščekuje.

– Dobro jutro milo moje, jesu li budne oke tvoje.. Da li su se naspavale, da li su mene sanjale.. Sjedim sama i mislim na tebe, sve bi dala da si pored mene.

– Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gde je srce moje, još si tu tečeš mi kroz vene ti si još tu a nisi pored mene!! Dobro jutro ljubavi moja!

– Dobro jutro sunce moje. Kada se probudim cijela soba mi sija zbog tebe.

– Svako jutro i večer izvučem te iz svog srca, a ono sve više je puno sa tobom. Dobro jutro.

romantic messages for good morning
Buđenje

Vječne poruke za dobro jutro

good morning quotes
Jutarnji obrok

– Od svega što mi je ostalo jedino si ti, ne bih te mijenjao ni za šta na svijetu. Dobro jutro prijateljice!

– Kad se probudim ne vidim ništa osim tebe, ti si sve što mi treba. Dobro jutro.

– Dok si sa mnom svaka noć je kratka. Dobro jutro dušo moja!

– Sa istim žarom svakog jutra ću govoriti koliko te beskrajno volim. Dobro jutro.

– I kad me ne bude i tada ću te voljeti! Dobro jutro jedina moja!

poruke za dobro jutro za voljenu osobu
Pozdrav Suncu

Nezaboravne jutarnje poruke

good morning 2020 images
Budilica i poruke za dobro jutro

– Dobro jutro ti kazem, mada samo sebe lažem, nismo blizu kao nekad, ali si u mome srcu bila uvijek a i sad. Dobro jutro prijateljice moja.

– Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gdje je srce moje, još si tu tečeš mi kroz vene ti si još tu, a nisi pored mene! Dobro jutro prijatelju moj želi ti malena.

– Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake, a moji poljupci sa šapatom vjetra nek te jutrom miluju i nježno bude.

– Sada kada vidim sunce da izlazi, mislim na tvoje lijepo lice i zrake sunca kako se lome na njemu, klize i miluju te kao moje ruke, i ljubomoran sam na zvijezdu koja nam život znači i ljut na daljine koje nas dijele. Dobro jutro ljubavi u srcu ti zelim.

– Ako još spavaš, probudi se. Ako si tužan, nasmješi se. Ako te netko osvaja i za ljubav moli… ti mu reci da postoji netko tko te već jako voli. Dobro jutro.

poruke za dobro jutro uz kavu
Laptop

Super poruke za dobro jutro

good morning images
Doručak

– Šaljem ti poruku za dobro jutro, i zagrljaj veliki i najveći.

– Želim ti dobro jutro, i svaki divan dan, žalim što smo sada daleko i jedva čekam kada ćeš doći.

– Volim te i jedva čekam da se sretnemo, i da nam se opet poklope adrese. Dobro jutro.

– Dobro ti jutro draga! Htjeo sam sinoć da ustanem malo ranije i da ovog jutra osvojim za tebe čitav svijet, i da ti ga poklonim kada te sretnemo.

– Ma pusti alarm, i sve ostale jutarnje podsjetnike. Jutro počinje onog trenutka kada stigne poruka za dobro jutro od tebe.

good morning all images
Vruća kava

Dobre jutarnje poruke

poruke za dobro jutro ljubavne
Voće i poruke za dobro jutro

– Još zaspao nisam a zora već rudi, čekam da moja duša se probudi. Želim da sam kraj tebe, da ti čuvam san, sve te više volim iz dana u dan. Dobro jutro ljubavi.

– Jer srce prijatelja ne poznaje granice, nema ograničenja, samo beskrajna ljubav i pažnja. Želim ti dobro jutro!

– Čovjek je bogat onoliko koliko prijatelja ima, ti si najdragocjeniji dio mog bogatstva. Dobro jutro dragi prijatelju.

– Da bi osjetili punu snagu radosti, morate imati nekoga s kim ćete je podijeliti. Želim da radost novog jutra podijelim sa tobom. Volim te ljubavi.

– Samo kad si samnom miran mi je san, sa tobom mi ljepše započinje dan. Sjedim sama misleći na tebe, o kako bih voljela da si pored mene. Dobro jutro.

good morning my love
Jutarnja gimnastika

Zabavne poruke za dobro jutro

poruke za dobro jutro sa slikama
Kava i srce

– Kako je lijepo probuditi se sa saznanjem da postoji netko tko ti je sve na svijetu i kome si ti sve na svijetu. Dobro jutro.

– Želim da ti dan bude prekrasan kao ovo jutro. Dobro jutro.

– Dobro jutro ljubavi prava, sa tobom u mislima meni se ne spava, htjedoh da zaspem, uđem ti u san, ali sad je kasno svanuo je dan.

– Kada bih se pored tebe jutrom budio, platio bih brdo zlata, ne bih žalio. U ranu zoru, lice ti milovao, u podne dugu kosu ti mrsio, pred večer poljupcima usne ti pojio i cijele noći mira ti ne dao. Dobro jutro.

– Dobro jutro ljubavi! Da mogu u ovu poruku bih nagurala svu ljubav koju osećam prema tebi.

a good morning message
Knjiga

Simpa jutarnje poruke

good morning beautiful
Poruke za dobro jutro uz dobru kavu

– Dobre misli prethode velikim djelima. Velika djela prethode uspjehu! Želim ti dobro jutro.

–  Gdje god pođes putevima svijeta, gdje god sunce sja, nikad nikog nećeš naći da te voli kao Ja! Dobro jutro.

– Buđenjeee! Vrijeme je da tvoj glas uljepša nekome dan. Dobro jutro.

– Kada otvoriš oči okreni se i pogledaj oko sebe. Vidjet ćeš veliko srce probodeno ljubavnom strijelom i slova koja kažu – ja volim tebe.Dobro jutro ljubavi moja.

– Volim jutra. Znam da u svakom jutru imam ženu koju volim, koju trebam, koju sanjam, ljubim, znam da imam tebe. Dobro jutro mila moja.

citati poruke za dobro jutro
Knjiga i ruža

Koje su vam najljepše poruke za dobro jutro iz ove objave?

Možda će vas zanimati i ovo: