Poruke za mamu koje će je sigurno jako zadiviti

Poruke za mamu koje će je sigurno jako zadiviti
Najljepše poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke za mamu. Te poruke i čestitke će je sigurno posebno zadiviti, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za najbolju prijateljicu. Ugodna zabava.

Najbolje poruke za mamu

Majko, hvala ti što se trudiš uvijek imati razumijevanja za mene. Hvala ti što si uvijek tu da mi pomogneš u bilo kojoj situaciji, što mi pokazuješ da me voliš.

Mama, hvala ti za sve i što si me rodila zdravu i lijepu. Nema sigurno bolje majke od tebe na cijelom svijetu. Volim te!

Majko, zahvalna sam ti za sve u životu što sam postigla, da nije bilo tebe, sve bi ostalo samo u snovima. Ti si mi majka i najbolja prijateljica!

Draga mama, ti si mi jedina prava podrška kada treba. Ti si moje sunce, tebi mogu u povjerenju reći sve. Volim te!

Presretna sam što si mi ti mama. Svaki put kada odgajam svoju djecu sjetim se iste situacije između nas dvije i postupim isto kao ti, jer znam da je to ispravno!

Najljepše poruke i čestitke

Majko voljena, hvala ti za divan život, za bezuvjetnu ljubav, za strpljenje i za oproštaj kada je trebalo. Ali, ipak najviše ti zahvaljujem za one prve dane kada sam ja postala majka, a ti baka, jer bez tvoje velike podrške i pomoći moja obitelj ne bi bila to sto je danas. Hvala ti majko moja za sve!

Mama, o tebi bih mogla da govorim danima. Za mene i brata si sve učinila savršeno. Nikad nisi rekla da ti je bilo teško, nikada nisi tražila zahvalnost. Hvala ti za svu tvoju ljubav, za svaku lijepu riječ, za pogled koji govori: “Ne brini se, sve će biti dobro.”

NE PROPUSTI  Rimski brojevi do 1000: Brojevni sustav starih Rimljana

Majko, nema ništa ljepše od toga kako me ti ispratiš i dočakaš kada se vratim kući. Osjećam se uvijek sigurnije kada si prisutna. Hvala ti, mama!

Ti si moja prijateljica, moja spasiteljica, moja nada, moja utjeha, moja učiteljica, moja svjetlost na kraju tunela, moja majka. Kad bi svi otišli, ti si uvijek ostala i pazila na mene, odricala se puno toga da bi meni pružila. Puno te volim!

Majko draga, hvala ti što si me naučila da prepoznam prave ljudske vrijednosti, da širim ljubav oko sebe, da volim ljude itd Hvala ti, volim te više od bilo čega!

Zanimljive poruke za mamu

Mamice, od tebe sam naučila da budem tolerantna, strpljiva sa svojom djecom kao što si ti bila samnom. To je samo jedan mali dio svih tvojih velikih kvaliteta. Hvala ti za sve!

Mama, hvala ti za sve, što si napravila dobru osobu od mene, pomagala mi kada god si mogla. Hvala ti što uvijek imaš velike riječi podrške za mene koje me ispravno usmjeravaju.

Majko moja, hvala ti na svemu, na svakom trenutku provedenom s tobom koji mi uvijek srce grije. Volim te jako!

Mama, ti si moja ljepota, smisao mog života. Ti uvijek samnom tuguješ, samnom se raduješ. Za svaku tugu moju ti imaš utjehu svoju. Kada pogledam te u oči, mirno spavam svake noći!

Mama moja, uvek si bila uz mene tu, i u dobru i u zlu. Kada mjesec izađe žut, ti mi pokažeš pravi put. Volim te!

Dobre poruke i čestitke

Ti si moja majka, moja najljepša bajka. Uvijek se smiješ i ništa ti teško nije. Hvala ti za sve!

NE PROPUSTI  Imena za gamere koja mogu biti izbor za multiplayer igre

Volim te što si najljepša bajka i što si baš ti moja majka!

I da se svijet mijenja i da se svijet ruši, majko, ti si meni u srcu i u duši!

Moja majka je lijepa i kad prođe ulicom sve cvjeta. Divna je kao ruža i svu sreću ona nama pruža. Volimo te puno!

Koje su vama najljepše poruke za mamu u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.