Vaš anđeo po mjesecu rođenja

U ovoj objavi možete pročitati neke male zanimljivosti kada je u pitanju vaš anđeo po mjesecu rođenja. Nadamo se da će objava pobuditi vaše zanimanje za nešto više.

Vaš anđeo po mjesecu rođenja
Razlozi za stupanje u kontakt s anđelima su nebrojeni. No budite sigurni, anđeli će obogatiti vaš život i odvesti vas u pravom smjeru.

Siječanj i vaš anđeo komunikacije i povjerenja – Gabrijel

Anđeo Gabrijel, “božji glasnik”, uči kako razmotriti sebe i svoje živote, on je Mariji navijestio rođenje Isusa. Gabrijela prizivamo u pomoć u situacijama u kojima želimo uspostaviti kvalitetniju komunikaciju sa sobom i okolinom, ali i razumjeti snove i vizije. Preko njega možemo poslati poruke mira, ljubavi i dobre volje. Možemo ga zamoliti za sposobnost dubljeg razumijevanja, ali i plodnost misli i djela. Sudjeluje u planiranju budućnosti i osvještava potencijalne mogućnosti za iduću godinu. Priziva se putem svjetlosti bijele svijeće, a često se javlja i u snovima.

Veljača i anđeo brižnosti – Barakiel

Ako ste rođeni u veljači, u vas je utkano znanje o tomu kako bezuvjetno otvoriti srce i um. Ljubav spram čovječanstva prirodna je odlika vašeg srca. Barakiel pomaže naći istinski mir neophodan za regeneraciju i pripremu za dolazak proljeća. Vašu prirodu krasi originalnost, neovisnost i slobodoljubivost. Izuzetno ste intelektualni, a anđeo vašeg mjeseca rođenja daje znanje o tomu kako intelekt staviti u službu dobrobiti za čovjeka. Ako iz prošlosti postoje zamisli koje nisu do kraja realizirane, onda je veljača pravo vrijeme za preispitivanje i završetke. Barakiel se priziva u crnogoričnoj šumi ili putem unošenja zimzelenih grančica u životni prostor.

Ožujak i vaš anđeo snage i velikodušnosti – Malchidiel

Ako ste rođeni u ožujku, u vas je utkana snaga vjere u nadolazeću svjetlost unatoč tami. Krase vas duboki osjećaji, sjajna intuicija i sposobnost suosjećanja s vanjskim svijetom. Anđeo Machidiel će vam pomoći u izražavanju onoga što jeste. Njegovo učenje temelji se na spoznajama koje se vežu uz mentalnu i tjelesnu snagu nadolazećeg proljeća. On zna kako prevladati “proljetni umor” i živjeti radost buđenja novog života. Ako želite krenuti ispočetka i otvoriti novu stranicu u svom životu, onda je ožujak pravo vrijeme a Machidiel pravi saveznik. On će vas naučiti kako živjeti život punim plućima. Malchidiel se priziva na livadama posutim proljetnim cvijećem ili ispijanjem čaja od maslačka ili tratinčica.

Travanj i anđeo strpljivosti – Asmodel

Ako ste rođeni u travnju, u vas je utkana spoznaja o vatrenoj snazi univerzuma koja pokreće novi životni ciklus. S takvom energijom ponekad se nije lako nositi. Vi ste rođeni pokretač, iskreni ste, temperamentni i odvažni. U svakom slučaju vaša snaga je ogromna. Asmodel će vam pomoći živjeti Božansku snagu stvaranja kroz unutarnji mir i povjerenje. Intenzivne osjećaje, naglost ili nestrpljivost vaš anđeo će transformirati u plemenitu hrabrost i istinsku vjeru koja može biti ohrabrenje i poticaj vama i vašim bližnjima. Asmodelovo učenje temelji se na usvajanju vještine razlikovanja vremena u kojem je potrebno mirno sagledati situaciju. Asmodel se priziva uz vatru u kaminu, uz logorsku vatru ili putem plamena svijeće.

NE PROPUSTI  Kuran poglavlje 68: Al-Qalam - Kalem (Mekka - 52 ajeta)

Svibanj i vaš anđeo čarolije – Ambriel

Ako ste rođeni u svibnju, u vas je utkano umijeće stabiliziranja postojećih situacija. Neophodan vam je osjećaj sigurnosti i svrsishodnosti. Oprez, ali i sumnja odlike su koje mogu unaprijediti ali i unazaditi vaš život. Amriel će vam pomoći živjeti vaše talente kroz umnu jasnoću i duboko povjerenje u život. Ambriel pomaže pri usklađivanju intelekta, osjećaja i instinkta što njegovim štićenicima daruje duboku razinu samoprihvaćanja. To je siguran put ka uspješnoj realizaciji postavljenih ciljeva. Njegovo učenje podsjeća na obećanja koja ste dali sebi. Uz njegovu pomoć ta se obećanja mogu uspješno ispuniti. On otklanja sumnje i ograničavajuće okolnosti. Ambriel se priziva kroz uživanje u odgovarajućim blagim zrakama sunca.

Lipanj i anđeo emocija i svjetlosti – Muriel

Ako ste rođeni u lipnju, u vas je utkano bogatstvo raznovrsnosti ispoljavanja životne energije i emocija. Murielovo učenje temelji se na spoznavanju duboke povezanosti između čovjeka i svega što ga okružuje. Ako ste rođeni u lipnju, postoji mogućnost da ste zaljubljeni u život i ljubav. Murielov miris je opojni miris cvjetova lipe koji daruje slatku opijenost i osjećaj zaljubljenosti spram cjelokupnošću postojanja. Svojim štićenicima ovaj anđeo pomaže usmjeriti i realizirati talente vezane uz prenos znanja i informacija. Ako je pozvan, sudjeluje u svim oblicima druženja te potiče raznovrsnost i svrsishodnost u komunikaciji. Muriel se priziva putem osluškivanja zvukova iz prirode i preko pažljivog slušanja sugovornika.

Srpanj i vaš anđeo suosjećajnosti – Vechiel

Ako ste rođeni u srpnju, u vas je utkano prirodno intuitivno prepoznavanje ljekovitosti biljnog i mineralnog svijeta koji okružuju čovjeka. Uz Vechielovu pomoć vaše misli i osjećaji mogu doći do onih biljaka koje ćete u obliku čaja koristiti u hladnim zimskim danima. Zamolite Vechiela da blagoslovi biljni i mineralni svijet našeg planeta. Cijenite živi svijet oko sebe, to će vam donijeti sreću i zdravlje – poruka je anđela Vechiela. Svojim štićenicima ovaj anđeo daruje iscjeliteljske vještine koje mogu usmjeriti prema sebi i drugima. Vaš dom će odisati mirom i toplinom ognjišta uz pomoć Vechiela kojeg možete zamoliti za stalno prisustvo. Vechiel se priziva putem pripreme ljekovitih obroka i pripravaka.

Kolovoz i anđeo logike i samoizražavanja – Hamaliel

Ako ste rođeni u kolovozu, u vas je utkano umijeće doživljavanja svog unutarnjeg Ja na kraljevski način. Učenje Hamaliela temelji se na pozitivnom sagledavanju onoga što jesmo. Daje nam snage da donesemo ispravnu logiku i užitak u ulozi koju imamo. Uz njegovu pomoć moguće je zadržati mladenački izgled i raspoloženje do duboke starosti. Ako niste zadovoljni s time tko ste ili s time kako se osjećate, zamolite Hamaliela za potrebnu inspiraciju u kreiranje onoga što želite biti. Uz njegovu pomoć vi sjajite poput Sunca koje daje život svemu što dotakne. Pojavljuje se svaki puta kad naše riječi ili djela stave osmijeh na nečije lice.

NE PROPUSTI  Kršćanske molitve za svaki dan

Rujan i vaš anđeo marljivosti i kreativnosti – Uriel

Ako ste rođeni u rujnu, u vas je utkano razumijevanje plodova koje ostvarujete za sebe i druge. Anđeo Uriel svojim štićenicima daruje praktičnu razboritost, golemu kreativnost i marljivost. Pomaže u stvaranju materijalnog blagostanja. Njegovo učenje temelji se na praktičnom znanju o tomu kako funkcioniraju stvari u materijalnom svijetu. Zaštitnik je svih materijalnih dobara i čuvar zdravlja vašeg fizičkog tijela. Pomaže pri uočavanju bitnih detalja i sklapanja svega u dragocjene cjeline. Uz njegovu pomoć moguće je sve što smo stekli učiniti trajnim i plodonosnim. Uriel se priziva u zvjezdanim noćima putem molitve, meditacije i vježbi cjelovitog disanja.

Listopad i anđeo sklada – Barbiel

Ako ste rođeni u listopadu, u vas je utkano istančano umijeće kreiranja zadovoljstva kroz stvaranje sklada i ravnoteže. Anđeo Barbiel svojim štićenicima daruje umjetničke talente, poseban šarm i kreativan potencijal. Njegovo učenje temelji se na umijeću stvaranja i prihvaćanja kompromisa. Pomaže pri osvještavanju i realizaciji načina na koji možemo naći svoje “mjesto” u obitelji, na radnom mjestu, ili među prijateljima. Sudjeluje u izgradnji osjećaja osobnog zadovoljstva kroz suradnju s drugima. Barbiel se priziva putem bavljenja bilo kojim oblikom umjetničkog izražavanja ili doživljavanja, to može biti plesanje, slikanje, pisanje, čitanje ili bavljenje izradom ručnih radova.

Studeni i vaš anđeo ljubaznosti i samostalnosti – Adnachiel

Ako ste rođeni u studenom, u vas je utkano umijeće davanja i primanja poticajne i iscjeljujuće podrške. Svojim štićenicima anđeo Adnachiel daruje istančanu intuiciju putem koje mogu razumjeti dublju stranu ljudske prirode. Ovaj anđeo uči kako u tišini pronaći svoje središte i povezati se s iscjeljujućim snagama univerzuma. Njegovo učenje temelji se na spoznavanju okultnih nauka i magije. On je zaštitnik znanosti, a posebno pomaže pri usvajanju psihologijskog znanja i predstavlja pomoć pri iscjeljenju psihe. Osvještava kvalitetu ljubavi i podrške koju dajemo drugima, ali i koji drugi daju nama. Pomaže pri razumijevanju svrhe i smisla postojanja. Adnachiel se priziva putem dima tamjana ili kadulje.

Prosinac i anđeo sreće – Aniel

Ako ste rođeni u prosincu, u vas je utkano razumijevanje, mudrost i snaga zahvalnosti. Zahvalnost ima čarobnu moć, ona iscjeljuje srce i privlači u naše živote sve one koje volimo. Anđeo Aniel uči nas ostvarenju radosti kroz bezuvjetnu ljubav koja se očituje u prihvaćanju ljudi onakvima kakvi jesu. Svojim štićenicima daruje vedrost i optimizam kao osnovu za izgradnju pozitivnog stava prema životu. Njegovo djelovanje očituje se kroz osjećaj slobode da budemo to što jesmo. on je zaštitnik na putovanjima, potiče sportske aktivnosti i sve oblike druženja. U slučajevima u kojima postoji potreba za iscjeljenjem odnosa ovaj anđeo je odličan saveznik jer donosi sreću. Aniel se priziva putem ružičastog kvarca.

Možda će vas zanimati i ovo: