Posljednji pozdrav: Primjeri za oproštaj od preminulih

Posljednji pozdrav: Primjeri za oproštaj od preminulih
Oproštaj

U ovoj objavi su neki primjeri tekstova za posljednji pozdrav ako se želite oprostiti od preminulih osoba: nekoga iz obitelji, prijatelja, kolega itd. Gledali smo da izaberemo neke najprimjerenije tekstove, a ako želite, tekst koji izaberete možete i sami promijeniti po svojoj želji. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti”. Ako vas zanima, pročitajte neke tužne citate.

Primjeri za posljednji pozdrav

Dragom i iskrenom prijatelju (IME I PREZIME)
od dugogodišnjih prijatelja (SAMO IME ILI IME I PREZIME)

Voljenoj mami (IME I PREZIME) od (npr. KĆERI, SINA)

Dragom (SAMO IME ILI IME I PREZIME) od radnih kolega iz (NAZIV FIRME)

Dragi/Draga (IME), ostati ćeš zauvijek u našim mislima. Počivaj u miru Božjem! Tvoji (NAVESTI IMENA)

Bila je velika čast poznavati Vas i učiti od Vas. Svaki trenutak s Vama bio je vesel. Hvala Vam na svemu. Zauvijek ćete ostati u našim mislima i srcima. (IME ILI IMENA TKO UPUĆUJE POZDRAV)

Oproštaji od preminulih

Zadnji pozdrav našem dragom ocu i djedu (IME I PREZIME PREMINULOG). Ostat ćeš zauvijek u našim srcima i mislima. (NAVESTI IMENA TKO UPUĆUJE POZDRAV)

Draga/Dragi (IME), naše mjesto je nešto tužnije od kad si nam otišla/otišao. Ostat ćeš vječno u našim srcima. Počivaj u miru! (IMENA)

Zadnji pozdrav voljenom rođaku. Vječno ćeš biti u našim mislima i srcima. (IME) s obitelji.

Zbogom našoj voljenoj mami, svekrvi i baki. Živjet ćeš zauvijek u našim srcima. Počivala u miru Božjem! Tvoji: (IMENA)

Našem dragom (IME I PREZIME). Zauvijek ćemo pamtiti tvoju dobrotu i lijepe riječi kojima si nas uvodio u život. Tvoji (IMENA)

Posljednji pozdrav za umrle

Zadnji pozdrav dragom i nezaboravnom prijatelju (IME I PREZIME) iz (MJESTO). Počivao u miru Božjem! (NAVESTI TKO UPUĆUJE POZDRAV)

Posljednji pozdrav dragom djedu (IME I PREZIME). Sretan sam što sam imao najboljeg djeda na svijetu, koji je uvijek bio tu za mene, pomogao mi da budem bolji čovjek. Zauvijek ćeš biti u našim srcima i mislima! Unuk (IME) s obitelji

NE PROPUSTI  Tablica množenja brojeva do 10 za mlade školarce

Zauvijek ponosni što si bio naš tata, Bol je prevelika, praznina nenadoknadiva. Vole te tvoji (IMENA)

Zbogom, draga, mila sestro. Molitve te moje prate, i misli me često vrate, u djetinjstva našeg sate. Tvoja (IME)

Voljena moja bako, hvala ti što si mi pružila ljubav, hvala na utjesi, hvala na lijepoj riječi, hvala na svim zajedničkim trenucima. Nikad te neću zaboraviti i uvijek ću te voljeti! Unuka (IME)

Još neki primjeri posljednjih pozdrava

Posebni ljudi su u našim srcima i kad nisu pored nas. Sjećanje nas tješi i daje nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vječnosti. Hvala ti za sve. Tvoji (IMENA)

Draga naša bako (IME I PREZIME), bila si najbolja mama i baka. Zauvijek ćeš biti u našim mislima i srcima! Tvoji (IMENA)

Zadnji pozdrav mojoj dragoj sestri (IME). Tvoja (IME)

Voljeni naš djede, hvala ti za velikodušnosti i pažnju koju si nam pružao do kraja svog života. U našim srcima ostaju lijepa sjećanja i nikad zaboravljena! Zauvijek ćemo te voljeti! Tvoji unuci (IMENA)

Bila si jedinstvena u svakom pogledu i kao takva si otišla sa ovoga svijeta. Hvala ti za svaki trenutak. Počivaj u miru! Tvoj suprug (IME)

Da li vam odgovaraju ovi primjeri tekstova za posljednji pozdrav? Možete nam reći u komentarima ove objave. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: