Poslovne poruke zahvalnosti koje zadivljuju

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najbolje poslovne poruke zahvalnosti. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lijepe poučne poruke za život.

Poslovne poruke zahvalnosti koje zadivljuju
Razne prigodne poruke

Najbolje poslovne poruke zahvalnosti

Hvala na vašoj dobroj suradnji čime smo svi dobro profitirali. Nadamo se da ćemo i u budućnosti imati puno poslovnih uspjeha.

Moramo priznati da smo sretni što smo upravo vas odabrali za suradnju koja je bila bogata i profitabilna. Nadamo se i dalje dobroj međusobnoj suradnji.

Moramo se zahvaliti za vaše izuzetno dobro i profesionalno poslovanje na visokoj razini. Želimo i dalje sa vama poslovati na duže vrijeme.

Volimo ljude kao što ste vi, ozbiljne i visoko profesionalne koji u detalje ispune poslovni dogovor. Ovaj naš posao je prošao jako dobro i iznad očekivanja.

Najljepše poruke

Konkurencija je prevelika a vi ste odabrali baš nas da surađujemo u ovom poslovnom projektu. Dati ćemo sve od sebe da ispunimo sva vaša očekivanja.

Hvala što ste nas odabrali za ovaj posao koji smo dovršili u dogovorenom roku. Nadamo se da ste zadovoljni i da ćemo dalje biti u vrlo dobroj suradnji.

Velika nam je čast bila upravo sa vama surađivati te zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam ukazali. Uvijek smo vam na raspolaganju za razne poslovne suradnje.

Sa zadovoljstvom vam moramo javiti da smo zadovoljni i više od toga za ovaj naš obostrani uspjeh u onome poslu kojega smo sklopili. Nadamo se da ćemo produžiti poslovni ugovor.

Nezaboravne poslovne poruke zahvalnosti

Velika vam hvala što ste odabrali upravo nas za obavljanje ovoga posla kojega smo odradili i prije ugovorenog roka.

NE PROPUSTI  Imena za opasne pse koja mogu biti dobar izbor

Ovaj posao sa vama je za nas bila iznimna čast. Veliko vam hvala na ukazanom povjerenju i želja nam je naravno i dalje surađivati.

Mi smo i više nego zadovoljni učinjenim u ovome projektu a nadamo da ste i vi. Zainteresirani smo i za sljedeće poslovanje.

Bez obzira na nenadane poteškoće samo predanim i profesionalnim radim stručnih ljudi uspjeli ste odraditi ovaj složeni posao. Hvala vam puno!

Dobre poruke

Upravo su nam vas preporučili za ovaj posao, odlučili smo se za vas i više smo nego zadovoljni. Vi ste stvarno visok tim stručnjaka, hvala!

Znali smo unaprijed da ćete sve dobro odraditi. Nadamo se da ćemo i dalje poslovati.

Zahvaljujemo se na dobro obavljenom poslu. Zahtjeve koje smo stavili pred vas ste obavili u kratkom roku.

Hvala velika što ste nam ukazali povjerenje. Mi smo tim sa dugogodišnjim iskustvom i ovo ćemo obaviti i prije ugovorenog vremena.

Koje su vama najbolje poslovne poruke zahvalnosti u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke prigodne poruke zahvale. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)