Proročanstva o Americi Davida Wilkersona

U ovoj objavi možete pročitati neka proročanstva o Americi, odnosno proročanstva Davida Wilkersona o uništenju Amerike. Ukratko, proročanstvo ili proroštvo je nadahnuta poruka, otkrivenje božanske volje i namjere. Proročanstvo može biti predskazivanje nečega što će doći, nadahnuta moralna pouka ili izraz božanske zapovijedi ili suda.

Proročanstva o Americi Davida Wilkersona
Svjetska proročanstva

Velika proročanstva o Americi 1985. godine

Amerika će biti uništena vatrom! Iznenadno uništenje dolazi i malo je onih koji će ga izbjeći. Neočekivano i u jednom satu hidrogenski holokaust će progutati Ameriku i ove nacije više neće biti. To je zato što je Amerika griješila protiv najvećeg svjetla. Drugi narodi su jednako grješni, ali nijedan nije preplavljen svjetlom evanđelja kao naš. Bog će suditi Americi zbog njenog nasilja, zločina, ubijanja milijuna beba, njenog razmetanja homoseksualnošću, sadomazohizma, korupcije, zloupotrebe alkohola i droga, bezbožnosti bez sile, mlakosti prema Kristu, nekontroliranih razvoda i preljuba, pornografije, zlostavljanja djece, varanja, pljačkanja, razvratnih filmova i upražnjavanja okultizma.

U jednom satu sve će biti svršeno! Sve je završeno! Sud je pred vratima! Naši dani su odbrojeni! Crkva je zaspala, zajednice su neopterećene i pastiri drijemaju. Kako će se samo rugati i podsmjehivati ovoj poruci. Teolozi će ju odbaciti jer se neće slagati s njihovom doktrinom. Proroci mira i prosperiteta će ju javno odbaciti.

Više me nije briga. Bog je učinio da je moje lice poput kremena i stavio je željezo u moju kičmu. Trubim u trubu svom svojom snagom. Neka me cijeli svijet i cijela crkva proglasi ludim, ali ja moram trubiti u trubu i probuditi Božji narod. Amerika će biti prodrmana i određena za strašan sud.

Veliki holokaust će uslijediti nakon ekonomskog kolapsa u Americi. Neprijatelj će napraviti svoj potez onda kada ćemo biti slabi i bespomoćni.

NE PROPUSTI  Kako pobijediti strah, stres i samog sebe

Bog nije sačuvao tri hebrejska mladića od vatre – On ih je izbavio dok su bili u njoj.

Proročanstvo 1992.

Trideset dana kazne će pasti na New York kakve svijet još nije vidio. Bog će spustiti zidove. Desit će se nezamislivo nasilje i pljačkanje. Nasilje će biti toliko divlje da će šokirati cijeli svijet. Na našim ulicama će biti postrojena, ne samo Nacionalna garda, već i civilna vojska. Tisuće vatri će gorjeti po gradu. Vatre u Los Angelesu su bile ograničene na nekoliko područja grada, ali New York će biti u plamenu u svim svojim naseljima. Vatrogasci neće biti sposobni suočiti se s tim. Vlakovi i autobusi više neće voziti. Milijarde dolara će biti izgubljene. Nastupi na Broadwayu će u potpunosti prestati.

Sve poslovne aktivnosti će nezaustavljivo bježati iz grada. Takve stvari se mogu očekivati u zemljama trećeg svijeta, ali ne u civiliziranim narodima kao što su SAD. Ipak, nedugo nakon toga, New York će u potpunosti bankrotirati. Grad kraljica će biti bačena u blato i postat će grad siromaštva. Ono što sam vidio će biti još puno ozbiljnije. Uistinu, ako Amerika odbaci Božji poziv da se vrati Njemu, suočit ćemo se s istim osudama s kojima se Izrael suočavao. I neće samo udariti New York, nego svaku regiju u ovoj zemlji. Niti unutrašnjost neće biti pošteđena. Nacionalna ekonomija će se urušiti i nasilje će eruptirati. Vatre će progutati naše gradove i tenkovi će tutnjati kroz ulice.

IZVOR: zadnjavremena.wordpress.com

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.