Proročanstva o antikristu koja zabrinjavaju

Ispod možete pročitati neka proročanstva o antikristu koja nisu banalna. Većina tih proročanstava su vezana za Bibliju i na osnovu toga biti će ostvarena jer su do sada sva proročanstva iz Biblije bila istinita. Svakako, Isus Krist je put, istina i život i svi oni koji iskreno vjeruju u Isusa Spasitelja ne moraju se bojati.

Proročanstva o antikristu koja zabrinjavaju
Antikrist

Proročanstva o antikristu se spominju na više mjesta

Antikrist je izraz za protivnika Isusa Krista, koji je oličenje zla i inkarnacija samog sotone koji kategorički odbija istinu. Antikrist može biti osoba, pokret, vlada, organizacija itd. Izraz antikrist prvi se put spominje u Novom Zavjetu, u Evanđelju po Ivanu apostolu. Poznati prorok Nostradamus izrekao je proročanstvo o 3 antikrista. Prvi je navodno bio Napoleon Bonaparte, a drugi Adolf Hitler. Treći antikrist još nije poznat jer će njegova pojava na svjetskoj sceni označiti kraj svijeta.

Otkrivenje

U Otkrivenju se navodi: “Ovdje je mudrost. Tko ima um neka izračuna broj zvijeri: jer je broj čovjekov i broj njezin šest stotina i šezdeset i šest.” Dakle, Antikrist će bit označen brojem 666, odnosno žigom zvijeri.

Proročanstva o antikristu: 12 znakova dolaska antikrista

1. Kada starci izgube mudrost i razum
2. Kada kršćani izgube vjeru
3. Kada puk više ne bude imao ljubavi
4. Kada bogataši izgube milosrđe
5. Kada mladež više nikog ne bude poštivala
6. Kada siromasi izgube poniznost
7. Kada žene izgube čednost
8. Kada brak izgubi trajnost
9. Kada klerici izgube čast i svetost
10. Kada redovnici izgube istinitost i strogost
11. Kada se prelati prestanu brinuti za upravljanje i izgube dobrotu
12. Kada gospodari zemlje izgube pobožnost i velikodušnost

Ovih 12 znakova naveo je Sv. Bonaventura. Puno je slučajeva svetaca koji su također imali predskazanja o antikristu, a bilo je i mnogo slučajeva pobožnih ljudi, laika, koji su primali vizije o kraju svijeta i dolasku antikrista.

IZVOR: ana199468.blogspot.com

Koje je vaše mišljenje kada su u pitanju proročanstva o antikristu? Možete nam reći u komentarima i navesti da li ste pročitali Bibliju, da li ste vjernik i slično. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: