Prorok Nostradamus i princ Charles

Prorok Nostradamus je prije 450 godina princu Charlesu prorekao da će nepriznati kraljevski sin biti spasiteljem “Zemlje što će biti zagađena pilom”. Princ Charles: Stavit će se na čelo snaga koje se neće predati sudbini, tvrdi Nostradamus. Pokojna Lady Diana: Njezin propali brak s princom Charlesom Nostradamus nigdje ne spominje.

Prorok Nostradamus i princ Charles
Vidovnjaštvo

Svojedobno je prikazan na nezavisnoj tv – mreži ITN dokumentarni film o životu britanskog nasljednika prijestolja princa Charlesa. Princ Charles je dao vrlo otvoreni intervju, iskreno je progovorio i o svom tadašnjem braku koji je bio u krizi, te priznao da je varao suprugu Lady Dianu. Napomenuo je kako je to činio tek nakon što mu je postalo jasno da je brak propao.

Na izravno pitanje hoće li se razvesti, princ Charles je odgovorio kako na to do tada nije mislio. Izričito je napomenuo kako smatra da eventualni razvod ne bi trebao biti smetnja da jednom ostane kralj, ističući pritom kako je to “samo osobno mišljenje”.

Na prinčeve riječi reagirali su smjesta vodeći ljudi Anglikanske crkve kojoj bi princ Charles, postane li kralj, trebao biti crkveni poglavar. Tako je biskup od Durhama izjavio kako je princ Charles “grješan i uznemiren čovjek, kao i svi mi ostali”, a biskup od Batha i Wellsa izjavio je “ako je princ Charles počinio preljub, to je veliki grijeh”.

Sudbina koju je prorok Nostradamus navijestio Charlesu

Kakvu je sudbinu nasljedniku prijestolja princu Charlesu navijestio Nostradamus u jednom od svojih proročanstava? Upravo time bavio se jedan od francuskih istraživača stihova slavnog proroka iz Provanse. U tom se tekstu otvoreno sumnja da će princ Charles ikada postati engleski kralj. Međutim, Nostradamus tvrdi da će nepriznati kraljevski sin biti spasitelj “Zemlje što će bit zagađena pilom”.

NE PROPUSTI  Vrste pasa koje su uvijek bile jako zanimljive

Pravilno tumačenje Nostradamusovog proročanstva omogućilo je tek naše doba. Naime, prije dosta godina nitko nije mogao ni misliti što je Nostradamus podrazumijevao pod pojmom “pila”, iz čijeg bi djelovanja proizlazilo trovanje zemlje. Danas posve pouzdano znamo što je Nostradamus mislio. Bezdušno i nemilosrdno uništavanje šuma u području Amazone, i ne samo tamo, doista pogubno djeluje na klimatske prilike na Zemlji. Zbog nekontrolirane sječe šuma mijenja se i sastav zraka što ga udišemo. Klimatske katastrofe, čini se, postale su neizbježne.

Princ Charles se ubraja među “zelene”. Prorok Nostradamus predviđa da će se pogrešno shvaćeni kraljevski sin staviti na čelo snaga koje se neće predati sudbini. On će se svim svojim bićem i svojim sposobnostima boriti za spas čovjekove okolice. Ako nigdje drugdje, a ono tamo gdje se još uopće ima što spasiti.

Charlesova misija

Može se slobodno vjerovati u takvo proročanstvo o misiji princa Charlesa. On je rođen u znaku Škorpiona. To su osobe s dubokim osjećajima i nisu stvorene za loše djelovanje i administraciju. On želi i mora nešto učiniti; to posve jasno proizlazi iz njegovog horoskopa.

Ako ponovno ne bude negdje uvaljen u “nesreću”, a to je njegova velika opasnost, doživjet ćemo njegovu akciju koju je prorekao Nostradamus. Jer, najveći europski prorok, koji se prije 450 godina bavio vrlo intenzivno našim vremenom, na prijelazu u treće tisućljeće u svojim je vizijama navijestio ratove, katastrofe i temeljne društvene promjene. Pored sudbine svoje domovine Francuske, posebno je zanimanje pokazao za sudbinu Njemačke i Velike Britanije. Vrlo precizno, točno u godinu, pretkazao je oko 1555. godine, da će Velika Britanija – koristi izraz koji tada nije bio poznat – biti svjetska sila 300 godina. Svoju će vodeću poziciju izgubiti početkom drugog svjetskog rata. Ovo se njegovo proročanstvo ispunilo u cijelosti. Zašto ne bi i ovo o princu Charlesu?

NE PROPUSTI  Borbeni avion F/A-XX nije nevidljiv ali imat će tri lasera

Možda će vas zanimati i ovo: