Smiješne slike za laku noć: Godište rođenja

Smiješne slike za laku noć - Godište rođenja
Cool smiješne slike za laku noć

 Najbolje smiješne slike za laku noć

Predstavljamo sada smiješne slike za laku noć. Pitate se vjerojatno – zašto za laku noć? Možda prije sna da se prisjetite nekih davnih godina. Opustite se i uz ostale naše smiješne slike. Ugodna zabava. 🙂

Pročitaj još: Smijeh

Smijeh je nevoljna reakcija na određene vanjske ili unutarnje podražaje. Smijeh mogu pobuditi aktivnosti poput škakljanja, humorističnih priča ili misli. Najčešće se smatra vizualnom ekspresijom mnogih pozitivnih emocionalnih stanja poput radosti, veselja, sreće, olakšanja itd. U nekim pak prilikama može biti uzrokovan suprotnim emocionalnim stanjima poput sramote, isprike ili zbunjenosti (“nervozni smijeh”) ili udvornog smijeha. Čimbenici poput dobi, spola, obrazovanja, jezika i kulture determinantni su čimbenici za to da li će neka osoba iskusiti smijeh u određenoj situaciji.

Smijeh je dio čovječjeg ponašanja regulirana mozgom koje pomaže ljudima razjasniti njihove namjere u socijalnoj interakciji i pruža emocionalan kontekst konverzacijama. Smijeh se rabi kao signal pripadnosti nekoj grupi — on signalizira prihvaćenost i pozitivne interakcije s drugima. Smijeh se ponekad doživljava zaraznim, a smijeh neke osobe može sam izazvati smijeh u drugih kao pozitivnu povratnu spregu. Popularnost snimaka smijeha u televizijskim komedijama situacije može se dijelom pripisati ovome.

Proučavanje humora i smijeha te njihovih psiholoških i fizioloških učinaka na čovječje tijelo zove se gelotologija.

IZVOR: Wikipedija

Komedija situacije

Komedija situacije, poznata kao i sitcom (od eng.: Situation comedy), podžanr je komedije sa stalnim likovima u zajedničkom okolišu, poput doma, posla i sl. Može sadržavati i smijeh studijske publike u pozadini, a danas su najdominantniji u humorističnim televizijskim serijama.

IZVOR: Wikipedija

Skeč

Skeč (iz engleskog: sketch = skica) je kratka kazališna komedijska predstava koja obično završava poantom. Često su duhovitog, komičnog ili satiričnog sadržaja, obično o aktualnoj temi. Obično se koristi iznenađujući satirični ili trenutni humor.

Stilski je slična kabaretu. Traju uglavno ne duže od pet do deset minuta. Scene se rijetko mjenjaju.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: