Poruke razočaranja u ljubav

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najbolje poruke razočaranja u ljubav. Te ljubavne poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lijepe romantične poruke za laku noć.

Poruke razočaranja u ljubav
Nesretna ljubav

Najbolje poruke razočaranja u ljubav

Toliko si me povrijedio sa svojom lažnom ljubavi prema meni a ja sam svu svoju iskrenu ljubav predala tebi. Teško je prihvatiti bolnu istinu.

Razočaran sam jako i još ne mogu vjerovati da si lagala da si me voljela. Nakon tebe od sada pušem i na hladno.

Koliko sam bila luda za tobom i sam u znaš, dala sam ti svu moguću istinsku ljubav a ti meni lažnu. Nikada nisam mogla shvatiti ljude glumce u ljubavi.

Boli me duša za tobom, bez obzira što si me lagala i povrijedila ja te još uvijek volim. Govore mi ljudi da ne smijem biti razočaran i da zaboravim sve ali ne mogu još.

Najljepše poruke

Koliko puta sam ti govorila da ne znam kako bih bez tebe a onda iznenada sam bila razočarana kada sam saznala da si cijelo vrijeme bio neiskren.

Mogla si mi odmah reći da je sve bilo samo nešto prolazno, a umjesto toga ti si cijelo vrijeme glumila ljubav. Nije to u redu, znaš.

Ne mogu uopće funkcionirati normalno, toliko me boli što nisi bio iskren prema meni i nisi me uopće volio niti malo. Dugo ću ovo sve pamtiti, ovu tvoju lažnu ljubav.

Razočaran sam jako, nisam se nadao ovakvom kraju naše veze, a nadam se da si me bar malo voljela.

NE PROPUSTI  Glazbene čestitke za rođendan koje će sve zabaviti

Nezaboravne poruke razočaranja u ljubav

Kada se samo sjetim tvojih lijepih riječi, komplimenata, zagrljaja i iskazivanja ljubavi a onda je došao bolan trenutak kada sam shvatila da je to bila samo obična gluma.

Ja sam te volio cijelim svojim bićem a ti mene baš ništa. Nikada ovaj bolni trenutak našeg rastanka neću zaboraviti.

Opraštam ti ali ne zaboravljam sve što si mi lagao. Razočarana sam i jako tužna a sada me pusti na miru, zbogom.

To što si me razočarala u ljubavi ja tebe ne bi nikada na taj način. Sretno ti dalje u životu.

Dobre poruke

Nakon tebe više ne vjerujem uopće ljubav, ti si dokazao da je to laž. Bez obzira na sve i što mi drugi govore da sam smiješna ja te još uvijek volim.

Nikada više neću biti isti čovjek. Ova ljubavna nepravda me dobro pogodila.

Razočarana sam duboko i plačem svaki dan. Ovo je zadnja poruka, proći će i tuga ali ona je prisutna jer si mi puno značio.

Nije trebalo tako biti, trebala si biti samo iskrena. Zbogom zauvijek.

Koje su vama najljepše poruke razočaranja u ljubav u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: