The World to Come (2020): Filmovi Caseya Afflecka

The World to Come (2020): Filmovi Caseya Afflecka
Photo: YouTube Bleecker Street

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju, dramu i romantični film The World to Come, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

The World to Come

Godina filma: 2020

Filmski žanr: Akcija, drama, romansa

Režija: Mona Fastvold

Uloge: Christopher Abbott, Katherine Waterston, Vanessa Kirby, Casey Affleck i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

U sjevernom dijelu New Yorka 1850 -ih, Abigail počinje novu godinu na seoskoj farmi gdje živi sa suprugom Dyerom. Dok Abigail smatra da će godina proći kroz njezine zapise u dnevniku, doživljavamo izrazit kontrast između njenog namjernog, stoičkog ponašanja i njezinih razotkrivanja složenih emocija.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

NE PROPUSTI  The Shining (1980): Najbolji dramski filmovi

Casey Affleck

Caleb Casey McGuire Affleck-Boldt je američki filmski glumac i redatelj. Stariji brat mu je poznati glumac i redatelj Ben Affleck. Pažnju javnosti je 2007. skrenuo ulogom Roberta Forda u dokumentarnom western filmu Ubojstvo Jesseja Jamesa od kukavice Roberta Forda za koju je nominiran za Oscar za najboljeg sporednog glumca.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The World to Come i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.