Harvest of Fire (1996): Drame i kriminalistički filmovi

Harvest of Fire (1996): Drame i kriminalistički filmovi
Photo: YouTube Video Detective

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu i kriminalistički film Harvest of Fire, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Harvest of Fire

Godina filma: 1996

Filmski žanr: Drama, kriminalistički film

Režija: Arthur Allan Seidelman

Uloge: J.A. Preston, James Read, Tom Aldredge, Catherine Kellner, Patty Duke i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

U maloj amiškoj zajednici gotovo su istodobno izgorjele tri staje. Agentica FBI-a Sally Russwell poslana je da istraži ovaj mogući zločin iz mržnje.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Drama

Drama znači radnja. Ona obuhvaća sve književne vrste namijenjene izvođenju na pozornici, a koje svoj pravi smisao dobivaju u kazališnoj predstavi.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Harvest of Fire i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo vam se unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: