Užasan dan: Najbolje strašne horror priče

Užasan dan: Najbolje strašne horror priče
Zanimljivosti i misterije: Strašne priče

Ako ste zaljubljenik u kratke strašne horror priče, ova priča Užasan dan će vas zabaviti, a i natjerati na razmišljanje kako je možda sve moguće.

Užasan dan

Prije četiri godine izgubila sam najbolju prijateljicu. Bio je to najgori dan u mome životu. Moja je prijateljica imala dvije kuće: jednu staru, u kojoj je živjela njezina prabaka prije više od 40 godina, i novu veliku modernu kuću na dva kata. Stara je kuća bila zapravo više ruševina nego kuća i mojoj su prijateljici roditelji izričito zabranili da ulazi u nju jer se svakog trena mogla urušiti i bilo je stvarno opasno.

No, unatoč tome, ona je silom htjela proučiti što ima unutra. Bila je neposlušna i jednostavno previše znatiželjna pa me jednog dana doslovno natjerala da odem s njom u istraživanje stare kuće. Ušle smo polako i oprezno: sve je bilo staro, zidovi su se već zacrnjeli od vlage i gljivica! Užas! Na podu pred nama bio je nečiji čuperak kose. Odmah sam premrla od straha, no mojoj je prijateljici sve to bilo iznimno zabavno.

Strah

Prozori su škripali, a prljave, nekad davno bijele zavjese zaklanjale su svjetlost. Sve je bilo staro i prljavo. Pokušavala sam frendicu po stoti put nagovoriti da nestanemo iz te grozne kuće, ali ona se nije dala nagovoriti. Odlučila sam otići, makar i sama, pa sam krenula prema izlaznim vratima… no tamo me dočekala neka žena!Počela sam vrištati i žena je odmah nestala kao prah, a za njom je ostao samo neopisiv smrad… Kad sam vrisnula, moja je prijateljica dojurila do mene i prvi put sam i u njezinim očima vidjela strah!

Napokon je odlučila sa mnom napustiti tu kuću pa smo, držeći se za ruke, krenule prema izlazu. No tada smo čule korake koji silaze stepenicama s tavana! Požurile smo,no izlazna su vrata bila zaključana! Bez razmišljanja sam šakom razbila staklo i izjurila van, trčeći najbrže što sam mogla do svoje kuće. Bila sam sigurna da je i moja prijateljica učinila isto. Te sam noći jedva zaspala.Idućeg jutra nazvala me je prijateljičina mama, sva u suzama. “Gdje je moja kći? Nema je nigdje, sve sam pretražila! Samo sam u njezinoj sobi pronašla ključ od stare kuće. Niste valjda…” Nažalost jesmo.

NE PROPUSTI  Nordijski bogovi koji su bili bitni starim Nordijcima

Da li vam se sviđa ova priča Užasan dan? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: