Užasan dan: Najbolje strašne horror priče

Užasan dan: Najbolje strašne horror priče
Zanimljivosti i misterije: Strašne priče

Ako ste zaljubljenik u kratke strašne horror priče, ova priča Užasan dan će vas zabaviti, a i natjerati na razmišljanje kako je možda sve moguće.

Užasan dan

Prije četiri godine izgubila sam najbolju prijateljicu. Bio je to najgori dan u mome životu. Moja je prijateljica imala dvije kuće: jednu staru, u kojoj je živjela njezina prabaka prije više od 40 godina, i novu veliku modernu kuću na dva kata. Stara je kuća bila zapravo više ruševina nego kuća i mojoj su prijateljici roditelji izričito zabranili da ulazi u nju jer se svakog trena mogla urušiti i bilo je stvarno opasno.

No, unatoč tome, ona je silom htjela proučiti što ima unutra. Bila je neposlušna i jednostavno previše znatiželjna pa me jednog dana doslovno natjerala da odem s njom u istraživanje stare kuće. Ušle smo polako i oprezno: sve je bilo staro, zidovi su se već zacrnjeli od vlage i gljivica! Užas! Na podu pred nama bio je nečiji čuperak kose. Odmah sam premrla od straha, no mojoj je prijateljici sve to bilo iznimno zabavno.

Strah

Prozori su škripali, a prljave, nekad davno bijele zavjese zaklanjale su svjetlost. Sve je bilo staro i prljavo. Pokušavala sam frendicu po stoti put nagovoriti da nestanemo iz te grozne kuće, ali ona se nije dala nagovoriti. Odlučila sam otići, makar i sama, pa sam krenula prema izlaznim vratima… no tamo me dočekala neka žena!Počela sam vrištati i žena je odmah nestala kao prah, a za njom je ostao samo neopisiv smrad… Kad sam vrisnula, moja je prijateljica dojurila do mene i prvi put sam i u njezinim očima vidjela strah!

Napokon je odlučila sa mnom napustiti tu kuću pa smo, držeći se za ruke, krenule prema izlazu. No tada smo čule korake koji silaze stepenicama s tavana! Požurile smo,no izlazna su vrata bila zaključana! Bez razmišljanja sam šakom razbila staklo i izjurila van, trčeći najbrže što sam mogla do svoje kuće. Bila sam sigurna da je i moja prijateljica učinila isto. Te sam noći jedva zaspala.Idućeg jutra nazvala me je prijateljičina mama, sva u suzama. “Gdje je moja kći? Nema je nigdje, sve sam pretražila! Samo sam u njezinoj sobi pronašla ključ od stare kuće. Niste valjda…” Nažalost jesmo.

NE PROPUSTI  George Patton: Zanimljive povijesne fotografije

Da li vam se sviđa ova priča Užasan dan? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.