Čestitke za upis na fakultet za nove studente

Čestitke za upis na fakultet za nove studente
Poruke i čestitke za studij

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za upis na fakultet. Te poruke i čestitke će sigurno zadiviti nove studente koji su upisali studij. Ukratko, fakultet je visokoškolska ustanova i obično je dio sveučilišta. Predstavlja posebnu školsku ustanovu za izučavanje različitih područja određene znanstvene discipline. Polaznici fakulteta zovu se studenti. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za auto. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za upis na fakultet

Sine, čestitke na upisu studija kojeg si uvijek želio. Znamo da ćeš ti to u roku i sa velikim uspjehom završiti. Javi nam se često.

Prijatelju naš, zaslužio si ti to što si se uspješno upisao. Dok smo se mi provodili, ti si cijelo ljeto učio za prijemni i još radio. Velike čestitke za tebe, novog studenta!

Brate, bravo za upis na faks! Nisam očekivao to od tebe, a vrijeme je prije nego što odeš u drugi grad studirati, da me častiš. Sretno tamo i javljaj se!

Frendice, bravo za upis studija! Završiti ćeš ti to brzo. Priznajem da ćeš mi jako nedostajati, a kada diplomiraš, proslaviti ćemo to ludo. Sretno!

Sestro draga, svaka čast na uspješnom i brzom upisu na fakultet. To si oduvijek željela i jako sam sretan što ti se san ostvario. Želim ti što brži završetak studija!

Najbolje poruke i čestitke za studij

Frende, najjači uvijek uspijevaju, jer se nikada ne predaju. Poznavajući tebe, ti spadaš u taj tip ljudi i ovaj fakultet ćeš riješiti jako brzo. Čestitam na uspješnom upisu!

Kolega, upis na studij je potvrda velikih zalaganja i sposobnosti, dokaz istrajnosti na putu vlastite sreće. Sve čestitke za tvoj upis i da završiš u roku!

Draga naša, znaš i sama da uspjeh ne dolazi sam, već se mora potruditi za njega. To tebi ne treba puno govoriti, jer znamo da si se do sada uvijek i u bilo čemu trudila i uvijek uspjela. Čestitke za upis studija!

Seko, nemoj ići putem kojim je već netko prolazio, već idi novim putem i ostavi svoj trag! Čestitam na upisu na fakultet i da dođeš s vremenom do doktorata. Voli te tvoja najstarija sestra!

Rođo, čestitam na upisu, želim ti sve najbolje i da i sve ispite na faksu uspješno polažeš kao i prijemni! Sretno.

Zanimljive čestitke za upis na fakultet

Frende, vjerujem da si jako sretan što si se uspješno upisao na željeni studij. Ne opuštaj se previše, jer borba tek počinje. Čestitam na ovom uspjehu i na brzom diplomiranju!

Kolegice draga, vjeruj i dalje u svoje snove i naravno, ostvari ih! Čestitam ti na studijskom upisu i sretno dalje!

Blistava budućnost je za one ljude koji vjeruju u svoje snove. Čestitke za upis, uz tebe smo i puno sreće na ispitima!

Čestitam ti upis na faks i da uvijek u životu budeš uporna kao i tijekom upisa. Sretno dalje!

Za ostvarenje želja, trebamo, ne samo planirati, nego i vjerovati. Sretan upis na studij, puno divnih uspomena i, naravno, dobrih ocjena!

Dobre poruke i čestitke za nove studente

Profesori na fakultetu će ti sigurno pomagati, ali puno toga ćeš morati da učiš sam. Puno sreće dalje i čestitke za upis na studij kojeg si oduvijek sanjao.

Što više znaš, to više vrijediš. I kada diplomiraš, znaj da ćeš uvijek morati učiti, jer se uči do kraja života. Čestitke za upis i puno sreće u studiranju!

Sretan upis na fakultet, uz želju da nadmašiš sve ostale studente! Čestitam!

Prijatelju, uvijek sam vjerovao da ćeš početi studirati. Velike čestitke za tvoj upis!

Koje su vama najljepše čestitke za upis na fakultet u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima, navesti još neke cool čestitke i ako želite, uputiti čestitku nekome ovdje. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: