Zabavne igre na sreću: Kolo sreće

Ako volite zabavne igre na sreću, kolo sreće će vam biti pravo zadovoljstvo igrati. Igra je dosta poznata. Povećajte ulog po želji te zavrtite kolo. Naravno, kako i naziv igre govori, ovisite o tome na kojem novčanom iznosu će se zaustaviti, samo da ne bude nula.

Zabavne igre na sreću: Kolo sreće
Igre na sreću – kolo sreće

 Kolo sreće sigurno spada u bolje zabavne igre na sreću

Napomena: Ulozi i dobici nisu stvarni. Igra je samo čista zabava.

Koje su vama najbolje zabavne igre na sreću? Recite nam u komentarima. Hvala!

Pročitaj još: Igra

Igra je aktivnost jedne ili više osoba koja služi za razonodu i zabavu. Bit igre je postići neki cilj pridržavajući se zadanih pravila.

Igra se, najopćenitije, razlikuje od ručnoga ili intelektualnog plaćenog rada, iako se te dvije aktivnosti u nekim aspektima prepleću. Dobar primjer za izrečenu tvrdnju je sport, koji po svim značajkama pripada kategoriji igara, međutim, u profesionalnim okvirima poprima odlike koje se obično vežu za tradicijsko shvaćanje rada.

Ključne sastavnice igre su motivacija za dostizanje nekog cilja, pravila te interakcija, odnosno, kontakt između sudionika. Mnoge igre upravo poradi pobrojanih elemenata imaju obrazovnu ulogu jer sudionike tjeraju na usvajanje novih znanja i vještina.

IZVOR: Wikipedija

Videoigra

Videoigra je interaktivni elektronički računalni program namijenjen za zabavu. Najčešće se odvija na računalu, mobitelu ili igraćim konzolama s video zaslonom, kao što su računalni monitor ili TV. U novije vrijeme je jedan od najpopularnijih oblika zabave u svijetu. Videoigre se iz dana u dan razvijaju i poboljšavaju u tehničkim karakteristikama. Postaju sve važniji gospodarski čimbenik mnogih zemalja.

Osnovni zahtjevi videoigara su izlazni grafički uređaji (najčešće monitor), te ulazni grafički uređaji. Mnoge novije igre zahtijevaju grafički procesor i mrežnu opremu.

NE PROPUSTI  Pipe Mania - Najbolje zabavne puzzle igre na netu

Povijest

Povijest videoigara seže do 1947. godine kada je Thomas T. Goldsmith patentirao ideju elektroničke igre na CRT ekranu. Kroz rane 1950-ete pojavljuju se prve prave videoigre na Ferranti Mark I, prvom komercijalnom računalu u svijetu.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: