Čestitke za auto koje će zadiviti one koji su se ponovili

Čestitke za auto koje će zadiviti one koji su se ponovili
Poruke i čestitke – Automobil

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za auto. Te poruke i čestitke će sigurno zadiviti i još više razveseliti nekoga iz vaše obitelji, prijatelje, kolege, koji su kupili novi automobil. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za Oluju. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za auto

Prijatelju, svaka minuta neka ti bude sretna, gdje god kreneš sa svojim autom, neka te sreća prati. Čestitka na novom automobilu!

Kolega, sada kada me pitaju tko ima najljepši auto, lagano ću im odgovoriti da je to upravo tvoj. Čestitke što si se ponovio!

Brate, želim ti da od danas život bude još ljepši. Čestitke za tvoj automobil, baš onakav kakav si sanjao i konačno si ga priuštio.

Sestro, da se ima takav automobil se ne postiže tako lako i to ne može svatko. Zato danas ponosna budi, nek svaki zlobnik poludi. Čestitke za kupnju auta!

Frende, bio si siguran u svoje snove i usudi ih se ostvariti! Čestitam ti na velikoj želji i kupnji dugo željenog Ford Mustanga!

Najbolje poruke i čestitke

Tata, želim ti da sa svojim novim sportskim autom prijeđeš puno sigurnih kilometara. Čestitam ti od srca, voli te tvoja kćer!

Mama, najuporniji uspijevaju, nikad se ne predaju. Čestitamo ti kupnju novog Mercedesa. Sretno s njim u pazi kako voziš. Vole te tvoji!

Frendice moja, čestitam ti na kupovini ovog predivnog trkaćeg auta. Želim ti sve najljepše, da ovo bude samo početak budućih lijepih stvari.

Dida, da bismo ostvarili svoje snove, trebamo, ne samo planirati, već i vjerovati u njih. Ti si uvijek sanjao, vjerovao i snovi su ti se ostvarili. Velike čestitke za tvog BMW oldtimera kojeg si konačno kupio!

NE PROPUSTI  Duhovne poruke za ozdravljenje

Bako draga, znali smo da ćeš se ponoviti! Čestitke na kupnji ovog malog i lijepog Smarta! Vozi polako i uživaj svaki dan!

Zanimljive čestitke za auto

Draga, sretno sa novim autom. Očekujem da uživaš u njemu svaki dan i naravno da se čuvaš. Veliki poljubac za tebe!

Dragi, sretna kupnja toga automobila kojega si oduvijek sanjao. Bio si strpljiv i konačno dočekao. Jedva čekam da me provozaš u njemu!

Rođo, ovo je veliki dan za tebe kada si konačno kupio auto kojeg obožavaš. Čestitka velika i kada budeš imao vremena, zovi da popijemo nešto!

Prijatelju, želim ti da prijeđeš puno, puno sretnih kilometara sa tvojim novim ljubimcem na 4 točka. Čestitke za novog Audija!

Frende, neka je sa srećom kupnja novog auta kojemu će se svi diviti u našem kraju. Pruži meni čast da me prvog provozaš u njemu!

Dobre poruke i čestitke

Prijatelju moj, želim da ti suvozači budu najljepše cure i žene ovog grada! Čestitke za kupnju Porschea!!

Kolega, puno sreće sa svojim novim Opelom. Želim ti da prijeđeš bezbroj sigurnih kilometara!

Draga kolegice, želim da budeš zadovoljna sa svojim novim Golfom. Čestitke i polako i sigurno vozi!

Prijatelju stari, čestitam ti na kupnji ovog dugo željenog Renaulta. Čuvaj se i pazi na sebe i njega!

Koje su vama najljepše čestitke za auto u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke super čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: