Čestitke za Oluju koje će zadiviti hrvatske branitelje i druge

Čestitke za Oluju koje će zadiviti hrvatske branitelje i druge
Poruke i čestitke – VRO Oluja

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za Oluju. Te poruke i čestitke će sigurno zadiviti hrvatske branitelje, članove vaše obitelji, prijatelje, kolege, općenito Hrvate u domovini i svijetu. Ukratko, Operacija Oluja je bila velika vojno-redarstvena operacija koja je trajala od 4. kolovoza do 7. kolovoza 1995. godine. Tom operacijom su pripadnici Hrvatske vojske i policije oslobodili okupirana područja RH od pobunjenih Srba koji su uspostavili paradržavu Republiku Srpsku Krajinu. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za zlatni pir. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za Oluju

S ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine kada je hrvatski narod krenuo u završno ostvarenje samostalne Republike Hrvatske. Operacijom Oluja to je i ostvareno. Velike čestitke i zahvala hrvatskim braniteljima, umrlima i nestalima, te svim građanima RH.

Čestitamo vam Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja povodom obilježavanja veličanstvene vojno-redarstvene operacije Oluja. Posebno poštovanje hrvatskim braniteljima i svima onima koji su dali svoje živote za slobodnu Hrvatsku.

Dragi prijatelji, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. S ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine kada je briljantnom vojno-redarstvenom operacijom “Oluja” oslobođen kraljevski grad Knin, mjesto i središte okupirane hrvatske zemlje. Velika hvala hrvatskim braniteljima na velikoj pobjedi.

Najbolje čestitke povodom VRO Oluja

Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini Hrvatskoj i u iseljeništvu, te posebno hrvatskim braniteljima čestitamo obilježavanje operacije Oluja, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. Tom veličanstvenom operacijom je završen rat i donijeta konačna sloboda Hrvatske.

Dragi Hrvati i Hrvatice, te hrvatski branitelji, svima vama velike čestitke za  Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja! Slaveći obljetnicu VRO “Oluja” sjećamo se nedavne prošlosti kada se krvlju i znojem branila sloboda Hrvatake i kada je teško izborena moderna samostalna hrvatska država.

NE PROPUSTI  Imena za labradore koja mogu biti dobar izbor

Dragi sunarodnjaci, dragi branitelji, primite velike čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja! Prisjetimo se velike operacije Oluja kada je konačno oslobođena jedina nam domovina Hrvatska. Sjetimo se i naših branitelja koji su nesebično položili svoje živote na oltar domovine. Vječna im hvala!

Dobre čestitke za Oluju

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, velika čestitka svim našim Hrvaticama i Hrvatima. Svaki puta kada obilježavamo obljetnicu VRO “Oluja”, prisjetimo se burne prošlosti i teške borbe za hrvatsku samostalnost. Posebna zahvala svim hrvatskim braniteljima koji su svojom žrtvom bili jamac nezavisnosti domovine Hrvatske.

Svim hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih branitelja iz Domovinskog rata, udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, čestitke povodom obljetnice VRO Oluja, Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti.

Hrvatski narode, čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Povodom obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja posebna čestitka i zahvala pripadnicima Hrvatske vojske i policije koji su dali nezaboravni doprinos za ostvarenje sna i samostalne Republike Hrvatske.

Nezaboravne čestitke povodom velike operacije Oluja

Dragi Hrvati i Hrvatice, dragi sugrađani i sugrađanke, te hrvatski branitelji… Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Dan je ovo kada se s ponosom sjećamo velike Vojno-redarstvene operacije “Oluja”, dan s kojim slavimo pobjedu hrvatske vojske i policije i osiguranje samostalne Hrvatske.

Dragi građani i građanke RH, 5. kolovoza 1995. godine na tvrđavi kraljevskog grada Knina konačno je zavijorila hrvatska zastava označavajući tako završetak velike vojno-redarstvene operacije Oluja. VRO „Oluja“ pokazala je snagu hrvatskog naroda na što moramo biti jako ponosni. Posebna čestitka svim hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih i nestalih. Neka vam je vječna slava i hvala!

Svim hrvatskim braniteljima, članovima obitelji hrvatskih branitelja, članovima obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, te svim državljanima Republike Hrvatske, čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu VRO “Oluja”.

NE PROPUSTI  Portali o putovanjima koji mogu biti korisni

Koji su vama najljepši primjeri čestitke za Oluju u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke primjere čestitki. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: