Čestitke bratu za vjenčanje koje će ga sigurno razveseliti

Čestitke bratu za vjenčanje koje će ga sigurno razveseliti
Poruke i čestitke povodom vjenčanja

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke bratu za vjenčanje. Te čestitke će sigurno zadiviti vašeg brata povodom njegovog stupanja u brak. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke na zarukama. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke bratu za vjenčanje

Dragi brate, neka tebi i tvojoj ženi od ovog dana sve ide u korist vaše ljubavi i sreće. Želim vam sve najljepše u životu. Čestitam vam na vjenčanju!

Dragi brate, jako mi je drago što smo ovog dana zajedno podijelili sreću, jako mi je drago što ste se vjenčali i otvorili novo poglavlje u životu. Čestitam vam na vjenčanju!

Brate, vjenčanje je nešto najljepše što je moglo da ti se dogodi, važno je da si sebe pronašao u ljubavi, važno je da sada imaš ženu koju voliš i koja te cijeni. Čestitam vam na vašem vjenčanju!

Brate, pronašao si ženu svog života. Jako sam ponosan na tebe i jedino što želim je da vaš brak bude pravi užitak. Čestitam vam na vjenčanju.

Brate dragi, budi uvijek dobar i iskren prema svojoj ženi, neka se ona kraj tebe osjeća voljeno i bezbrižno. Tvoj brat ti želi puno sreće u svemu, svim svojim srcem vam čestitam na vjenčanju!

Najbolje poruke i čestitke

Brate, moram priznati da je tvoje vjenčanje ostavilo veliki utisak na mene. Volite se i neka vas ljubav vodi kroz život, čestitam vam na vjenčanju!

Brate, pred tobom i tvojom ženom je nešto novo, pred vama su dani ljubavi, pred vama su dani u kojima ćete stvarno uživati. Čestitam vam na vjenčanju!

NE PROPUSTI  Čestitke za mirovinu koje će sigurno zadiviti druge

Ljubav je riječ koja treba da bude najbitnija za vas, neka svaki vaš novi dan označi upravo ta riječ i neka se sve vrti oko nje. Brate, želim vam da se uvijek jako volite, čestitam vam na vašem divnom vjenčanju!

Dragi brate, želim tebi i tvojoj ženi da ostvarite sve vaše snove. Čestitam vam na vjenčanju!

Brate, gdje god da se ti i tvoja žena nalazili, neka vaša ljubav i sreća uvijek budu uz vas. Čestitam vam na vjenčanju!

Zanimljive čestitke bratu za vjenčanje

Brate, želim da svakoga trenutka ti i tvoja žena budete posvećeni jedno drugom. Neka vaš brak bude najsretniji brak na svijetu. Čestitam vam na vjenčanju!

Brate, velika mi je želja da ti budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem u životu. Čestitam vam na lijepom vjenčanju.

Brate, danas je poseban dan za tebe i tvoju ženu! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenutku vašeg budućeg zajedničkog života. Čestitam vam na vjenčanju.

Biti voljen i biti izabran u ljubavi, to je najljepše što ti se može dogoditi u životu, dragi brate. Čestitam ti od srca na vjenčanju!

Brate, ti i tvoja žena dajte jedno drugom najbolje od sebe i volite se bez uslova. Čestitam vam na vjenčanju.

Nezaboravne poruke i čestitke

Dragi brate, želim da se nikada ne otrijezniš od ovog pijanstva ljubavi! Čestitam ti na vjenčanju!

Brate, neka ljubavna priča tebe i tvoje žene bude magična kao bajka! Čestitam za vjenčanje!

Dragi brate, čestitam ti vjenčanje i želim vam sve najljepše u budućnosti!

Brate, neka iduće poglavlje u vašim životima bude dugačko i sretno. Čestitam vam na vjenčanju!

NE PROPUSTI  Božićne dekoracije za veliki kršćanski blagdan Božić

Brate, neka ovaj divni današnji dan bude početak dugog i sretnog zajedničkog života. Čestitam tebi i tvojoj ženi na vašem vjenčanju!

Koje su vam za izdvojiti čestitke bratu za vjenčanje? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke cool čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.