Čestitke za Đurđevdan koje će zadiviti one koji slave

Čestitke za Đurđevdan koje će zadiviti one koji slave
Krsna slava Đurđevdan

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za Đurđevdan (Jurjevo). Te čestitke će sigurno još više razveseliti one koji slave Đurđevdan koji je kod pravoslavaca krsna slava. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za mirovinu. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za Đurđevdan

Sveti Juraj je stalno među nama. On nam daje blagoslove, vodi nas i šalje nam svoju ljubav. Zahvalimo mu se i molimo mu se za svu tu ljubav. Želimo vam sve najbolje na ovaj sveti dan!

Neka nam bude Sveti Juraj inspiracija! Idemo da poprimimo dobrotu koju je on u sebi imao. Sjetimo se danas svetog Jurja i proslavimo ovaj dan u njegovu čast! Sretna krsna slava!

Nek te i na ovaj Đurđevdan ništa ne brine. Sretna ti slava, dragi prijatelju!

Da se na svaki Đurđevdan i dalje sastajemo u zdravlju i miru. Neka nam polja budu rodna, neka nam voćnjaci budu plodni, neka nam u podrumu uvijek budu burad puna vina i neka nam uvijek bude bitna samo istina! Sretna slava prijatelju!

Neka vam Sveti Juraj dariva punu kuću zdravlja! Sretni budite i još dugo slavite Đurđevdan!

Najbolje poruke i čestitke za Jurjevo

Neka Sveti Juraj moli dragog Gospodina za tebe i tvoju divnu obitelj! Slavi ga još dugi niz godina domaćine!

I danas budi jako ponosan što slaviš Đurđevdan! Želim tebi i tvojoj obitelji sretnu pravoslavnu krsnu slavu i da je i dalje slavite u sreći i zdravlju!

Sveti Juraj je stalno uz nas. Šalje nam blagoslove, vodi nas i daruje svojom ljubavlju. Zahvalimo se i molimo ga za bolju budućnost. Želimo vam sve najbolje na Đurđevdan! Sretna vam krsna slava, dragi prijatelji!

NE PROPUSTI  Najljepše uskrsne čestitke koje zadivljuju

Danas se slavi Đurđevdan. Budimo ponosni što i dalje njegujemo svoju kršćansku tradiciju. Želim vam sretnu slavu, dragi prijatelji!

Prijatelju i domaćine, neka sveti Juraj štiti tebe i tvoju obitelj, a ti se moli Bogu za ljubav njegovu! Sretan Đurđevdan.

Zanimljive čestitke za Đurđevdan

Đurđevdan su slavili i tvoji preci, neka ga slave i tvoji unuci! Samo nek je na zdravlje i sreća kod svih! Sretan Đurđevdan, dragi prijatelju!

Neka se Đurđevdan još puno godina slavi, neka te sveti Juraj štiti i u dobru i u zlu prati. Sretna slava dragi kolega.

Prijatelju, slavili danas u miru i u veselju. Neka te sveti Juraj koga danas slaviš, čuva i kada radiš i kada odmaraš. Sratan Đurđevdan!

Danas se Đurđevdan slavi, danas svi znaju da si vjernik pravi. Neka ti je sretna krsna slava prijatelju, neka ti se sve ostvare želje, svetom Jurju zapali svijeću, za dobro zdravlje i za sreću.

Sveti je dan Đurđevdan, svetog Jurja slavi a voli ljude. Digni čašu takav je red, vino u čaši u duši med. Sretna ti slava, prijatelju stari!

Dobre poruke i čestitke za Jurjevo

U čije se zdravlje pilo, sve mu u obitelji zdravo i veselo bilo, da se stalno pjesma ori, da se pametna riječ prozbori, neka je sretno Jurjevo svima, i da se slavi stoljećima!

Prijatelju, sretno ti Jurjevo, molim se za svakog tvoga, nek te vodi vjera prava, u jednoga Krista Boga!

Običaji to su davni, da se slavi, da se krsti i nazdravlja. Sretno Jurjevo, prijatelju!

Neka vas sveti Juraj štiti od svakog zla i neka vam bude zvijezda vodilja u svakoj životnoj avanturi. Danas u njegovu čast, svi uvis dignimo čaše i poželimo samo najbolje želje za ovu kuću. Dragi moji prijatelji, želim vam puno zdravlja, sreće i ljubavi, neka vam je sretno Jurjevo!

NE PROPUSTI  Planiranjem do godišnjeg odmora: Ispraznite glavu i napunite baterije

Neka zdravica dugo kruži, da se piće dobro služi, da u domu cvjeta sloga, neka bude zdravlje dar od Gospodina Boga. Sretno Jurjevo!

Nezaboravne čestitke za Đurđevdan

Danas je dan kada treba da zaboravimo na sve ono loše što smo doživjeli u svojim životima. Neka nas sveti Juraj očisti od svega lošeg i neka nam da mir i spokoj. Danas je Đurđevdan i želim vam da ga provedete u lijepom obiteljskom okruženju.

Danas neka sve po želji da ti bude, i da svega imaš dosta. Sretan Đurđevdan i puna čaša zdravlja i veselja, i najboljih naših prijateljskih želja!

Prijatelju, sretna ti krsna slava! Zdravlje i sreću neka ti donese Juraj sveti i da tvoju sreću ništa ne remeti!

Običaji žive davni, običaji kršćanski, da se slavi i proslavlja, da se krsti i nazdravlja, čašu dižem radi sreće i radi zdravlja, Gospodin vam sreću dao i od svakog zla vas sačuvao. Sretan Đurđevdan!

Sveti Juraj zauzima posebno mjesto, zato ga kršćani slave često. On je život dao za vjeru i Krista, zato je njegova vjera čista. Sa ponosom Đurđevdan slavi, kao svaki vjernik pravi!

Poruke i čestitke za sva vremena

Vjeru poštivaj, Jurjevo slavi, neka vide da si kršćanin pravi.

Danas kada upalite slavsku svijeću, neka vam sveti Juraj donese sreću. Djeca da vam rastu živa i zdrava, sretna vam vaša krsna slava!

Da slavite Đurđevdan još puno godina, vi kod nas, a mi kod vas.

Krsnu slavu stalno slavi, samo prijatelj i domaćin pravi! Sretna slava prijatelju, slavi još puno godina u zdravlju i veselju. Sretan Đurđevdan.

Koje su vama najbolje poruke i čestitke za Đurđevdan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.