Čestitke za rođendan sestri koje će je zadiviti

Čestitke za rođendan sestri koje će je zadiviti
Čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za rođendan sestri. Te čestitke će sigurno još više razveseliti vašu sestru povodom njenog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za rođendan mami. Ugodna zabava.

Najbolje čestitke za rođendan sestri

Svaka želja neka ti se ostvari, budi mi sretna i zdrava. Volim te sestro! Želim ti sretan rođendan!

Nema te želje koja može da opiše koliko sreće ti želim! Volim te najviše na svijetu, sestro draga! Sretan ti rođendan!

Danas je divan dan, mojoj sestri rođendan! Budi mi zdrava, vesela i sretna! Da te prati svaki uspjeh, da se provodiš i imaš novaca! Da pronađeš ljubav svog života i da ti svaki dan bude divota! Sretan ti rođendan! Voli te sestra!

Neka se ostvari sve što želiš na ovaj dan. Koji god želiš nek ti se ostvari san? Zamisli želju i puhni u svjećice! Najlepši rođendan ti želim, moja srećice! Voli te sestra!

Šta želiš da ti se ostvari na ovaj dan? Samo zamisli i stvoriti ćemo zajedno! Sve najljepše i najbolje bi tvoj brat za tebe dao. Želim da znaš da sam za tebe uvijek tu, i u dobru i u zlu! Nije šala, volim te, ludice mala! Sretan ti rođendan!

Lijepe rođendanske čestitke

Ti si moja sestra i moja najbolja prijateljica! Volim te najviše na svijetu i želim ti dug i sretan život! Želim nam još puno zajedničkih avantura i ostvarenje svih želja! Sretan ti rođendan sestro.

Na svijetu ne postoji bolji prijatelj od sestre, a ti si najbolja sestra na cijelom svetu. Sretan ti rođendan.

Nisu potrebne neke velike riječi, hoću samo da ti čestitam i poželim najdivniji, najljepši i najsretniji život, a ako ne bude baš tako, uvijek možeš da se osloniš na svog brata. Sretan rođendan!

Hvala ti sestro što me trpiš i paziš na mene sve ove godine. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom. Sretan ti rođendan!

Uvijek si bila draga i mila, kod mene si uvijek svoje tajne krila, niježna, a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Sretan ti rođendan, sestrice!

Super čestitke za rođendan sestri

Ostani uvijek tako posebna i jedinstvena, jer ja od tebe bolju osobu nisam upoznala, i ne vjerujem da ću ikada moći nekoga sličnog tebi pronaći u životu. Savršena si kakva jesi, i budi najsretnija gdje god da si. Voli te sestra i želi ti sretan rođendan!

Ja ću uvijek da te čuvam i da ti pomognem kada treba da izabereš pravi put! Nikada te neću razočarati i nikada na tebe neću biti ljut! Voli te brat i sretan rođendan!

Želim ti svu sreću svijeta i sve najveće želje i snove da ih ostvariš kada god poželiš! Voli te starija sestra. Sretan rođendan!

Kada bih mogao da biram koga da najviše volim na svijetu, to bi bila ti, moja mlađa sestro. Voli te stariji brat. Sretan rođendan.

Ti si netko tko se nikada ne ljuti i tko uvijek zna da me savršeno shvaća, da se sa mnom smije i raduje. Sretan rođendan seko!

Dobre rođendanske čestitke

Lijepo je što imam nekoga tko me bezuvjetno voli i podržava. Hvala ti što si tako divna osoba i ostani najbolja sestra zauvijek! Sretan rođendan mojoj starijoj sestri.

Bez obzira na to šta se događa, uvijek možeš da računaš na mene! Sretan rođendan seko!

Ti si najbolja sestra na svijetu. Druge sestre treba sve da uče od tebe. Sretan rođendan!

Za tvoj rođendan želim ti veliku radost i beskrajnu sreću. Ako netko zaslužuje da bude najsretniji na svoj rođendan, onda si to ti! Sretan rođendan.

Sretan rođendan tebi, mojoj sestri koja je obogatila moj život na puno različitih načina!

Nezaboravne čestitke za rođendan sestri

Ti si super osoba, divan prijatelj i predivna sestra. Svijet je bolje mjesto jer si ti u njemu. Sretan rođendan mojoj najdražoj sestri koja uvek donosi veselje i smijeh u moj život.

Rijedak je dar imati predivnu sestru kao što si ti. Sretan ti rođendan!

Neka je pred tobom velika, bolja i vedrija godina. Neka ti se svaka želja ispuni i da doživiš samo veliku sreću i ljubav. Sretan ti rođendan!

Hvala ti što si uvijek bila moja podrška u životu. Ti me ohrabruješ i ja te zbog toga puno cijenim i volim! Sretan ti rođendan, najbolja sestro na svetu!

Prijatelji mogu da dolaze i odlaze tokom života, ali obitelj ostaje zauvijek. Tako sam zahvalna što imam divnu sestru poput tebe. Sretan ti rođendan!

Predivne rođendanske čestitke

Ti si moja slatka, i draga sestrica. Zbog tebe, svaki moj dan je vedar. Sretan ti rođendan!

Najtoplije želje za moju divnu sestru koja moj život čini tako uzbudljivim! Sretan rođendan!

Ti si najdraža sestra o kojoj sam mogla samo da sanjam! Sretan ti rođendan!

Nitko te ne može zagrliti kao što to može sestra. Hvala ti za sve zagrljaje! Ja ću ti dati ovaj jedan, najljepši, za tvoj rođendan!

Moja najdivnija sestro, tako sam sretna što te imam. Ti si kao prijatelj koga ću voljeti cijelog svog života. Sretan ti rođendan!

Zakon čestitke za rođendan sestri

Prava je sreća imati tako zabavnu, pametnu i brižnu sestru kao što si ti. Imaj vesel i nezaboravan dan. Sretan rođendan.

Ti si nevjerovatna, izuzetna i najbolja sestra na svijetu! Za tebe imam posebnu rođendansku želju koju ću ti šapnuti na uho kada se vidimo!

Rođendan još sto godina slavila, i najbolju tortu kao i do sada pravila! Sretan rođendan seko!

Pored tebe sunce ostaje bez sjaja, neka tvojoj sreći nikad nema kraja. Danas seko mila tvoj je divan dan, od srca ti želim sretan rođendan!

Danas nosim buket cvijeća, jer rođendan slavi moja sreća. Za poklon bolji nemam love, pa ti želim najljepše snove. Sretan rođendan sestro!

Naj rođendanske čestitke

Danas je divan dan, mojoj sestri rođendan. Sretan rođendan mila, uvijek sretna bila.

Hvala za sreću, radost i smijeh. Hvala za riječ što suze briše, netko kao ti se ne rađa više! Sretan rođendan!

Znam da me voliš i ja tebe volim, ali ipak priznaj da me voliš više nego što ja tebe volim! Sretan rođendan seko.

Hvala ti na svemu sestrice mala, što si mi uvijek sobu pospremala. Sad te nema uz mene tu, i zato sam u bankrotu, nemam novaca da ti poklon kupim ja, pa ti želim da ti u životu samo sunce sja. Sretan rođendan sestro.

Da li vam se sviđaju ove čestitke za rođendan sestri? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: