Čestitke šefu za rođendan koje će ga totalno oduševiti

Čestitke šefu za rođendan koje će ga totalno oduševiti
Poruke i čestitke za šefov rođendan

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke šefu za rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno, uz poklon, zadiviti vašeg pretpostavljenog na poslu, jer lijepe riječi puno znače. Ukratko, šef je voditelj neke grupe ljudi, voditelj neke organizacije, vlasnik nekog poduzeća ili obrta, voditelj, ravnatelj itd. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za djeci za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke šefu za rođendan

Šefe, u ime našeg cijelog odjela, čestitam vam 50-ti rođendan. Da još doživite toliko u zdravlju i sreći.

Gospodine direktore, čestitamo vam 60-ti rođendan i naravno čestitke za uvijek dobro organiziranje i vođenje poslova. Želimo vam da doživite još puno lijepih godina.

Voditelju, do ovakvog uspjeha ne bi sigurno došli da nije bilo vas. Za uspjeh naše firme i vašeg zalaganja, ujedno vam čestitamo 45-ti rođendan!

Gazda, jutros vas je policija tražila i rekla da se što prije javite na razgovor! Šala mala, danas je vaš rođendan, neka vam je sretan i da ga proslavite u miru sa svojom obitelji!

Šefice naša, nadam se da ćeš uživati u svom rođendanu isto onoliko koliko uživaš u maltretiranju svih nas radnika od ponedjeljka do petka! Šalimo se malo, sretan rođendan i da doživiš najmanje 100 u zdravlju i sreći!

Najbolje poruke i čestitke

Direktorice, divno je imati vas, mladu, zdravu i punu energije da vodite ovu firmu. Sretan vam 35-ti rođendan i da ih proslavite još puno, puno!

Gazdarice, budite ponosni na svoje godine, kao što smo mi ponosni na vas svih ovih godina, na vaše pošteno vođenje posla i poštivanja svih nas.  Sretan vam 55-ti rođendan, da doživite 100 godina i još više!

NE PROPUSTI  Poruke za budućnost kroz razne zanimljive citate

Šefe naš dugogodišnji, budite ponosni na svoje godine. Sve ove godine ste ostali isti i veliko nam je zadovoljstvo što nas vi vodite! Sretan vam rođendan i da ga lijepo provedete sa obitelji!

Ravnatelju, za vaš rođendan htjeli smo da vam poklonimo nešto zabavno, ali smo se sjetili da imate nas. Srećan rođendan 60-ti rođendan i da ih proslavite još jako puno!

Voditeljice, pa vi što si starija, to ste bolja. Malo šale, ovo je mali poklon za vas i sretan vam 50-ti rođendan i da još dugo budete sa nama!

Zanimljive čestitke šefu za rođendan

Šefe, da, danas je vaš rođendan. To znači da je prošla još jedna godina kako nas zezate na poslu svojim velikim planovima. Nije bitno, sretan vam rođendan, puno ljubavi i sreće i da još dugi niz godina vodite ovaj odjel!

Gospođo ravnateljice, danas je vaš rođendan. Zatvorite oči, zamislite želju i onda primite ovaj skromni poklon od svih nas iz firme. Sretan vam 40-ti rođendan!

Šefe, kako prolaze godine vi izgledate sve bolje. Sretan vam rođendan, da iskoristite slobodan dan i da ga proslavite sa obitelji.

Šefice, ne brinite za godine. Još uvijek ste puni energije kao i do sada. Sretan vam 60-ti rođendan i primite naš mali poklon!

Šefe, ne brini za pogon. Sve je pod kontrolom, aparat za gašenje je pripravan ako se sve zapali. Šala mala, opustite se i uživajte sa obitelji. Sretan vam 50-ti rođendan!

Dobre poruke i čestitke

Gazda, danas je vaš poseban dan. Nadamo se da ćemo svi ipak dobiti slobodan dan. Šalimo se, sretan vam rođendan i proslavite ga lijepo!

Šefice, danas je vaš dan i proslavite ga na poseban način. Sretan rođendan!

NE PROPUSTI  Poruke za iskazivanje ljubavi koje će zadiviti odabrane

Gazdarice, za rođendan vaš želimo da se opustite i bar danas da budete bez stresa! Sretan vam 50-ti rođendan i sve će biti u redu kada se vratite na posao!

Šefe, želim da vam u ime svih radnika čestitam rođendan i poželim puno sreće i zdravlja. Vi ste dobar voditelj, inspiracija i velika motivacija. Sretan 55-ti rođendan!

Koje su vama najbolje čestitke šefu za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: