Čestitke šogorici za rođendan koje će je sigurno zabaviti

Čestitke šogorici za rođendan koje će je sigurno zabaviti
Najbolje poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti neke najljepše razne čestitke šogorici za rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno posebno razveseliti vašu šogoricu, jer lijepe riječi puno vrijede. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke šogoru za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke šogorici za rođendan

Šogorice draga, tvoja pojava me uvijek veseli i u tvom društvu se uvijek osjećam opušteno. Ti si moja velika inspiracija. Sretan ti 45-ti rođendan!

Šogorice, još odavno dijelimo i dobro i loše u burnome životu. Uvijek mi je lijepo sa tobom provoditi vrijeme, jer si ti sigurno najbolja osoba na ovome svijetu. Sretan ti 50-ti rođendan.

Šogorice moja, nastojim ne misliti na to da si jako daleko od mene. Očekujem trenutak kada ćeš opet doći da se svi zajedno u obitelji družimo. Sretan ti rođendan i da imaš puno zdravlja i sreće!

Šogorice, neka ti se svi snovi ostvare, te mi je najveća želja da se uskoro vidimo, te se smijemo i zabavljamo uz kavu. Sretan ti veliki 55-ti rođendan!

Šogorice draga, često se sjetim naših lijepih davnih dana bez velikih briga. Tada nismo znali koliko je život opak i što nas čeka. Ipak, kada smo blizu, sve se lakše podnosi. Sretan ti rođendan!

Najbolje poruke i čestitke

Šogorice najbolja, bez obzira koliko si daleko uvijek si u mojim mislima. Sretan ti 40-ti rođendan i neka ti se ostvare sve želje ovoga svijeta!

Šogorice, sada moraš paziti šta činiš jer možeš završiti u zatvoru. Malo šale, sretan ti 18-ti rođendan!

Šogorice, možda nisi najbolja sportašica, glazbenica, ali si zasigurno najbolja osoba na svijetu! Želja mi je da budeš uspješna, sretna i zdrava u budućnosti! Neka ti je sretan 18-ti rođendan!

NE PROPUSTI  Imena za opasne pse koja mogu biti dobar izbor

Šogorice, za ovaj tvoj rođendan moramo napraviti veliko slavlje, pijanku koje ćemo se dugo sjećati. Sretan ti 35-ti rođendan!

Šogorice moja, želim ti puno ljubavi, sreće, zdravlja, zezancije itd. Sretan ti veliki 40-ti rođendan.

Zanimljive čestitke šogorici za rođendan

Šogorice, neka ti ovaj rođendan bude kao iz snova i najposebniji do sada. Ludo se provedi, zaboravi na sve probleme i neka ti se ostvare sve želje. Sretan rođendan!

Šogorice draga, smij se puno dok god imaš sve zube. Šala mala, smij se još dugo, dugo i budi zdrava i sretna. Sretan an ti 50-ti rođendan!

Šogorice, uvijek si bila nešto posebno, i danas kada slaviš svoj rođendan, želim da ti zahvalim za sve što si nesebično učinila za mene. Sretan ti rođendan i neka ti se ostvari svaka tvoja želja jer si to zaslužila!

Sretan ti rođendan šogorice divna. Ti si moja sreća i moj prijatelj za sva vremena!

Šogorice mila, na današnji dan sretan mi bila. Neka ti se ispuni svaki san, od srca ti želim sretan 46-ti rođendan!

Dobre poruke i čestitke

Šogorice, neka te i u budućem životu prate sreća i dobro raspoloženje! Sretan ti rođendan!

Neka ti osmijeh nikada ne silazi sa lica i neka ti se ispune sve želje i snovi. Sretan ti rođendan šogorice!

Neka ti svaki svaki trenutak u životu bude ispunjen ljubavlju, zdravljem, radošću i srećom. Sretan ti rođendan šogorice draga!

Želim ti sve najbolje, da ti se ostvari svaki san, uživaj danas je tvoj dan. Sretan rođendan šogorice!

Koje su vama najbolje čestitke šogorici za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke cool čestitke. Hvala unaprijed!

NE PROPUSTI  Imena za papige koja mogu biti dobar izbor

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.