Čestitke baki za rođenje unuka koje su predivne

Čestitke baki za rođenje unuka koje su predivne
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke baki za rođenje unuka. Te čestitke će sigurno zadiviti baku i još je više razveseliti za prinovu u obitelji. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za diplomu. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke baki za rođenje unuka

Samo je beba u stanju dan nam pokaže snagu, ljubav i hrabrost koje smo sakrili duboko u sebi. Želimo baki sve najbolje za rođenje još jednog unuka.

Čestitamo ponosnoj baki za rođenje unuke. Dijete ne znači ni puno ni malo. Ono znači sve!

Čestitamo baki za rođenje unuka. Neka Bog blagoslovi divnu bebu koja u vaš dom unosi toplinu i radost.

Samo da kažemo bok novom članu vaše obitelji. Dobio(la) je najbolju baku na svijetu!

Dolaskom vašeg novog unuka u vaš život dolazi veliki blagoslov i ljubav. Čestitamo baki!

Najbolje poruke i čestitke

Od danas ste još bogatiji, ništa nije kao prije, od danas jedna mala zvijezda s ljubavlju vas grije. Velike čestitke baki!

Čestitamo na rođenju vašeg unuka. Puno sreće, zdravlja i svega ostalog što život nudi. Uživajte u ulozi bake!

Želim da vaša unuka zna da je sretna jer ima najbolju baku na zemlji. Sve najbolje!

Mali anđeo je poslan kako bi ispunio vaše živote i dom samo lijepim trenucima. Neka je sretno rođenje unuka.

Bako, čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i voliti više nego samu sebe. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali. Sretno rođenje unuka!

Predivne čestitke baki za rođenje unuka

Vaša dom je postao pravi dvorac sreće i ljubavi jer je u njega pristigla jedna mala prelijepa princeza. Velike čestitke baki!

NE PROPUSTI  Srpska imena koja mogu biti izbor za ime prinove

Sigurna sam da će vaš unuk biti divan jer je takva i njegova baka. Želim vam puno sreće u životu i što više smijeha u kući.

Računajte da je malo dana koji će se po količini sreće moći usporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog unuka koji je proširio vašu obitelj. Čestitka baki.

Unuk je velika stvar koja vam se može dogoditi i imajte na umu da je sada puno toga na vama. Učite ga i odgajajte s puno ljubavi. Sigurni smo da ćete biti najbolja baka na svijetu. Puno poljubaca šaljemo za vas i vašu prinovu u obitelji!

Draga moja (ime), ti si postala baka, blistam od sreće! Veselim se što sada imaš unuka koji će biti odraz tvoje sreće. Ovo je tvoja najveća sreća u životu, draga moja, čestitam ti i želim ti sve najbolje na svijetu.

Dobre poruke i čestitke

Toplu dobrodošlicu želimo ovome malome biću koje će od danas uveseljavati vašu lijepu obitelj. Imat ćete toliko toga za napraviti, ali definitivno toliko rado uživati. Čestitke baki za rođenje još jednog unuka!

Kakvo čudo od unuka, konačno stiglo, bit će zvijezda koja će uvijek zadržati svjetlo u vašem dragom srcu! Velike čestitke bako!

Život vam je dao veliki dar, ovaj unuk će biti sunčeva zraka koja će vas svakog jutra probuditi i uljepšati dan. Čestitke baki!

Čestitke sretnoj baki! Radujemo se sreći, entuzijazmu i optimizmu koje je mala princeza donijela u vaš život!

Danas ste u životu dobili sunce koje nikad neće prestati sijati u vašem domu! Čestitke baki na novom članu obitelji!

Zanimljive čestitke baki za rođenje unuka

Čestitke baki! Dobili ste dragocjeni dar s neba da biste ispunili svoja srca radošću i ljubavlju!

NE PROPUSTI  Poruke neprijateljima od kojih će se sigurno zamisliti

Unuci su blagoslov i vi ste upravo dobili još jedan. Čestitam baki i želim sreću. Neka vas Svemogući Bog obasja svojom dobrotom i ljubavlju.

Unuci su dražesni svjedoci sreće u toplom obiteljskom domu. Divno je što možemo zaželjeti sve najbolje baki za još jednog malog člana obitelji.

Sretni dan svakog čovjeka je rođenje njegova unuka. U skladu s tim danom naša obitelj želi puno sreće baki i vašoj unuci.

Čestitke ponosnoj baki! Sretni smo zbog vašeg novog člana obitelji. Mi smo djed i baka i znamo koliko sreće i radosti donosi period koji je pred vama. Uživajte u svakom trenutku!

Nezaboravne poruke i čestitke

Unuci su kao san i ptičje krilo, oni su kao prve tratinčice bijele. Unuci su nešto beskrajno drago i milo, njima se sve bake vesele.

Kao baka bit ćete jedna od prvih igračaka svojoj unuci, jedan od prvih prijatelja i netko tko će mu čitati priče pred spavanje. Velike čestitke!

Ne sumnjamo da ćete biti odlična kao baka jer ste i kao majka bili uspješni jer su vam djeca izuzetna. Čestitke!

Čestitamo baki na ovom velikom i divnom danu – rođenju vašeg unuka. Unuku želim dobro zdravlje i sretno djetinjstvo, želim vam puno snage i puno radosnih dana u društvu svog voljenog unuka.

Čestitamo baki na rođenju unuka! Neka ovaj mali anđeo osvijetli vašu kuću svojim osmijehom, daje radost i smisao životu. Neka ima dobro zdravlje i raste s ponosom!

Da li vam se sviđaju ove čestitke baki za rođenje unuka? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.