Čudotvorne molitve svetom Josipu

Kada su u pitanju čudotvorne molitve u nastavku možete pročitati čudotvornu molitvu svetom Josipu koja je stara 1900 godina. Molitva je lijepa i jako zanimljiva.

Čudotvorne molitve svetom Josipu
Najljepše kršćanske molitve

Stare kršćanske čudotvorne molitve

O Sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u tebe svoje svoje potrebe i želje. O Sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove kroz Isusa Krista, Našeg Gospodina, tako da, budući da sam vezan-a tvojoj Nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalu i poštovanje Najljubljenijem Ocu. O Sveti Josipe nikad se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca. Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu Glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah. Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas. Amen.

Kada je pronađena molitva?

Ova molitva sv. Josipu pronađena je pedeset godina nakon rođenja našeg Gospodina Isusa Krista. Godine 1505. Papa je ovu molitvu poslao caru Karlu koji je tada išao u bitku. Predaja kaže da tko god moli ovu molitvu neće umrijeti iznenadno, bez oprosta grijeha, te da oni koji mole ne mogu upasti u ruke neprijatelja, niti biti poraženi u bitkama života. Također, prema predaji o ovoj molitvi, još nije zabilježeno da nekome molitve nisu uslišane. Molitva se moli devet uzastopnih dana, ujutro.

IZVOR: svjedocanstva.wordpress.com

Pročitaj još: Sveti Josip

Sveti Josip je bio tesar iz Galileje, zaručnik Marijin i Isusov poočim i hranitelj, glava Svete obitelji. Josip je bio potomak iz Davidova kraljevskoga roda te je po njemu i Isus bio Davidov potomak (»sin Davidov«). Radio je kao siromašni tesar iz Nazareta i u njegovoj je blizini Isus proveo svoje djetinjstvo i mladost, živeći jednostavnim radničkim životom.

NE PROPUSTI  Jeremija 29: Biblija i Stari zavjet

IZVOR: hr.wikipedia.org

Nadamo se da vam je lijepa ova stara molitva svetom Josipu. Ako znate još neke kršćanske čudotvorne molitve možete ih navesti u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)