Death in Texas (2020): Filmovi Lare Flynn Boyle

Death in Texas (2020): Filmovi Lare Flynn Boyle
Photo: YouTube VMI Worldwide

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu i akcijski film Death in Texas, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Death in Texas

Godina filma: 2020

Filmski žanr: Akcija, drama

Režija: Scott Windhauser

Uloge: John Ashton, Marco Perella, William Shockley, Sam Daly, Lara Flynn Boyle i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Tek što je izašao iz zatvora, Billy Walker dolazi kući u El Paso i pronalazi svoju majku kako umire od zatajenja jetre, ali je niska na popisu za transplantaciju. Međutim, uz granicu postoje i druge, tamnije opcije.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Wassup Rockers (2005): Najbolje drame i komedije

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Death in Texas i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)