Zeros and Ones (2021): Dobri pustolovni filmovi

Zeros and Ones (2021): Dobri pustolovni filmovi
Photo: YouTube Lionsgate Movies

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, triler, ratni, akcijski i avanturistički film Zeros and Ones, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Zeros and Ones

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Akcija, drama, triler, avantura, ratni film

Režija: Abel Ferrara

Uloge: Ethan Hawke, Babak Karimi, Cristina Chiriac i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

JJ je vojnik koji ima zadatak spriječiti neposrednu terorističku prijetnju Vatikanu. No, dok je u Rimu, također želi pronaći svog brata anarhista, političkog zatvorenika koji je možda već mrtav, a možda i nije. Osim toga, očita je utrka s vremenom i mnoštvo neprijatelja.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Let It Ride (1989): Humoristični filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Zeros and Ones i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)