Duge čestitke za rođendan prijateljici

U ovoj objavi smo za vas priredili neke zanimljive duge čestitke za rođendan prijateljici. Nadamo se da će vam te rođendanske čestitke biti od koristi i da će na poseban način razveseliti vašu prijateljicu. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte još neke fine čestitke za rođendan. Ugodna zabava!

Duge čestitke za rođendan prijateljici
Posebne rođendanske čestitke

Najljepše duge čestitke za rođendan prijateljici

Draga moja frendice, dugo smo već razdvojene daljinom, tim nekim životnim okolnostima, ali si uvijek u mome srcu, nedostaješ, nedostaju mi naša druženja, kave. Sretan ti rođendan, želim da budeš jako sretna!

Tako te volim dobra moja vjerna prijateljice, želim da ti se sve želje ostvare, svi tvoji snovi jer si zaslužila samo ono najbolje u životu a naravno najviše od svega da imaš dobro zdravlje. Sretan ti rođendan!

Draga moja, kada je tvoj rođendan ja sam posebno vesela, obožavam druženja sa tobom i slavlja jer si ti meni nešto vrlo posebno, nešto neopisivo. Sretan ti tvoj veliki rođendan!

Zanimljive rođendanske čestitke

Sve što želim je to da budeš jako sretna, zadovoljna, da ti sve ide od ruke, da ne misliš na probleme i naravno da ti se sve rođendanske želje ostvare draga moja stara frendice. Volim te puno, puno, sretan ti rođendan!

Imati prijateljicu kao ti je veliko blago, nešto što je za mene velika sreća, veliki životni dobitak. Kao i do sada, želim ti sve najbolje, da ti dragi Bog da puno sreće, ljubavi i zdravlja. Sretan rođendan!

Samo uživaj, veseli se, pleši, opusti se kao nikada do sada jer si zaslužila svu sreću što postoji na ovome svijetu. Evo mali poklon za tebe. Sretan ti rođendan velika moja vjerna prijateljice!

NE PROPUSTI  Nadimci za Messenger koji mogu biti cool izbor

Najbolje duge čestitke za rođendan prijateljici

Draga moja, koliko je već dugih godina prošlo a ja i ti smo ostale nerazdvojne, velike prijateljice, iskrene jedna prema drugoj i to je za mene velika životna sreća. Sretan ti rođendan, želim ti dug život i da ti se sve tvoje želje ostvare!

Eto, došao je još jedan vrlo važan dan, tvoj lijepi rođendan. Iskrena i dobra moja prijateljice, želim da ti bude sretan kao nikada do sada!

Sve što ti želim je da budeš zdrava, vesela i dalje uspješna u životu draga moja frendice. Volim te jako puno, sretan ti rođendan!

Da li vam se sviđaju gore navedene duge čestitke za rođendan prijateljici? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: