Jake molitve koje će sigurno pomoći

U ovoj objavi navodimo neke jake molitve. Te kršćanske molitve će vam sigurno pomoći gdje god da se nalazite te bez obzira u kakvoj teškoj situaciji bili. Te molitve su: Psalmi 23, 1-6, molitva za buduću suprugu, molitva anđelu čuvaru i molitva Mihaelu Arkanđelu.

Jake molitve koje će sigurno pomoći
Čudotvorne molitve

Kršćanske jake molitve

Ps 23,1-6

Gospodin je pastir moj: ni u čem ja ne oskudijevam; na poljanama zelenim on mi daje odmora. Na vrutke me tihane vodi i krijepi dušu moju. Stazama pravim on me upravlja radi imena svojega. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni. Trpezu preda mnom prostireš na oči dušmanima mojim. Uljem mi glavu mažeš, čaša se moja prelijeva. Dobrota i milost pratit će mene sve dane života moga. U Gospodnjem ću domu prebivati kroz dane mnoge.

IZVOR: bogurijeciblog.wordpress.com

Molitva za buduću suprugu

Gospodine, Bože, stvorio si me i stavio u ovaj svijet kako bih ispunio Tvoju volju i ostvario se u punini svoga bića. Osjećam da ne želim život proživjeti sam. Molim Te za pomoćnicu, suputnicu, životnu družicu. Blagoslovi djevojku koja se sprema za poziv žene i majke i milostivo je upravi na moj put. Dopusti mi da upoznam bogobojaznu djevojku, koja traži Tebe, kojoj si Ti važan, da zajedno prolazimo radosti i teškoće života. Molim Te za ljubav koju Ti daruješ, obdari me ljubavlju, mudrošću i jasnoćom. To Te molim, po Kristu, Gospodinu našemu. Amen. Oče naš…

IZVOR: bogurijeciblog.wordpress.com

Molitva anđelu čuvaru

Anđele moj čuvaru, pravi prijatelju, vjerni pratitelju i sigurni vođo, zahvaljujem ti na tvojoj neumornoj brizi, bdjenju i strpljivosti kojima mi pomažeš u mojim duhovnim i vremenitim potrebama. Molim te da mi oprostiš sve neugodnosti koje sam ti toliko puta učinio svojim neposlušnostima prema tvojim savjetima punim ljubavi, otporom prema tvojim opomenama i što sam tako prkosio tvojim poučavanjima. Pruži mi, molim te, cijeli život svoju najbolju zaštitu, kako bih mogao zajedno s tobom zahvaljivati, častiti i blagoslivljati cijelu vječnost našega Gospodina Isusa Krista koji živi i kraljuje u vijeke vjekova. Amen.

NE PROPUSTI  Knjiga postanka 33: Biblija i Stari zavjet

IZVOR: bogurijeciblog.wordpress.com

Molitva Mihaelu Arkanđelu

Sveti Mihaele Arkanđele, brani nas u boju; protiv pakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon. Neka mu zapovijedi Bog, ponizno molimo: Ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge zle duhove, koji svijetom obilaze na propast duša, božanskom jakošću u pakao strovali. Amen.

IZVOR: bogurijeciblog.wordpress.com

Da li su vam pomogle ove jake molitve? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke kretke molitve. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: