Kartanje pokera online: Caribbean stud poker

Kartanje pokera online: Caribbean stud poker
Kartanje pokera

Što se tiče kartaških igara na internetu, kartanje pokera online je uvijek dobar izbor za zabavu. Zaigrajte ovaj Caribbean stud poker i testirajte svoju sreću.

Naravno, stavite ulog i nadajte se što jačoj kombinaciji u pokeru: par, dva para, tris, skala, boja, ful, poker, skala u boji.

Kartanje pokera za razonodu

NAPOMENA: Ovo kartanje pokera online je samo zabava. Ulozi i dobici nisu stvarni!

Koliko često se zabavljate kartajući online? Možete nam reći u komentarima. Hvala.

Pročitaj još: Igra

Igra je aktivnost jedne ili više osoba koja služi za razonodu i zabavu. Bit igre je postići neki cilj pridržavajući se zadanih pravila.

Igra se, najopćenitije, razlikuje od ručnoga ili intelektualnog plaćenog rada, iako se te dvije aktivnosti u nekim aspektima prepleću. Dobar primjer za izrečenu tvrdnju je sport, koji po svim značajkama pripada kategoriji igara, međutim, u profesionalnim okvirima poprima odlike koje se obično vežu za tradicijsko shvaćanje rada.

Ključne sastavnice igre su motivacija za dostizanje nekog cilja, pravila te interakcija, odnosno, kontakt između sudionika. Mnoge igre upravo poradi pobrojanih elemenata imaju obrazovnu ulogu jer sudionike tjeraju na usvajanje novih znanja i vještina.

IZVOR: Wikipedija

Poker

Poker je popularna kartaška igra u kojoj se igrači sa zatvorenim ili djelomično zatvorenim kartama klade u središnji pot. Pot osvaja osoba s najjačom kombinacijom karata ili osoba koja je povisila ulog, a ostali su odustali.

Povijest

O povijesti pokera se može debatirati. Nalik je Perzijskoj igri as nas, i moguće su ju perzijski mornari prenijeli u New Orleans. Ime je porijeklom nastalo od francuske riječi “poque”, koja je porijeklom iz njemačke riječi “pochen”. Nije jasno porijeklo pokera i veza s igrama ovih naziva. Igra je povezana s istim porijeklom renesansne igre primero i francuskog brelana. Engleska igra brag ,jasno nastala od brelana, a uključivala je blefiranje. Moguće je da su sve ove igre pridonijele stvaranju pokera kakvog znamo danas.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: