Lost & Found (2016): Najbolji obiteljski filmovi

Lost & Found (2016): Najbolji obiteljski filmovi
Photo: YouTube Joseph Itaya

Ispod možete vidjeti kratak opis za dramu, avanturu i obiteljski film Lost & Found, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Lost & Found

Godina filma: 2016

Filmski žanr: Drama, avantura, obiteljski film

Režija: Joseph Itaya

Uloge: Catherine McNally, Celeste Desjardins, Robert B. Kennedy, Benjamin Stockham, Jason Patric i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Lost & Found je kanadski-američki avanturistički i obiteljski film iz 2016. godine koji je režirao Joseph Itaya. Nakon što je napravio jednu grešku previše, problematični se mladić, Andy Walton, nađe leđima okrenut prema zidu. Poslan da živi s ujakom Trentom, povučenim rođakom kojeg nikad nije upoznao, Andy mora provesti ljetni odmor zajedno sa svojim mladim bratom Markom u kolibi koja se nalazi u srcu udaljenog otoka.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Babymother (1998): Dobri glazbeni filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Lost & Found i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: