Lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici

Ispod možete vidjeti razne i najbolje lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici. Te rođendanske čestitke će sigurno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke lijepe čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici
Rođendanske čestitke frendici

Najbolje lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici

Ja i ti smo bile otkačene i ostale. Idemo ludo proslaviti i ovaj tvoj rođendan. Sretan ti rođendan frendice moja draga!

Dugo se znamo i najbolja si moja prijateljica koja zlata vrijedi. Idemo proslaviti ludo i nezaboravno ovaj tvoj dan, sretan ti rođendan!

Otkako sam te upoznala moj život više nije bio miran nego otkačen 100 na sat. Volim te puno, sretan rođendan frendice najbolja!

Ti si mi najluđa i najdraža prijateljica uvijek bila. Bez tvog društva život bi bio tako monoton. Sretan ti rođendan od srca želim!

Najljepše rođendanske čestitke

Nema bez tebe zabave frendice moja, tvoje lude šale su nasmijavale i one najtužnije ljude. Volim te puno, sretan rođendan!

Šaljiva si bila i ostala, ja ne znam kako bi mogla bez prijateljice kao što su ti. Sretan ti rođendan, neka ti se sve želje ostvaruju!

Luda si bila i ostala ali u onom pozitivnom i smiješnom smislu. Volim te takvu kakva jesi, sretan rođendan!

Uvijek si u mojim mislima bez obzira što si odselila daleko. Faliti će mi naši ludi provodi. Sretan ti rođendan i neka ti je sa srećom!

Nezaboravne lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici

Kada se samo sjetim prošlosti i naših ludih provoda pa me danas malo i stid. Šalim se, obožavam sjećanje na te smiješne događaje. Sretan rođendan frendice draga!

NE PROPUSTI  Poruke za bivšeg dečka radi kojih će dugo razmišljati

Za mene i tebe pravila ne postoje, idemo ludo proslaviti, sretan rođendan!

Ti si mi jako bitna otkačena moja prijateljica. Ne želim da se mijenjaš jer onda ne bi bila originalna. Sretan ti rođendan!

Idemo slaviti ovaj tvoj dan neka bude lud i nezaboravan. Sretan ti rođendan frendice!

Dobre rođendanske čestitke

Želim ti u životu puno ludih provoda, a naravno u kojima ću i ja biti prisutna. Sretan rođendan najbolja moja prijateljice!

Neka ovo bude lud provod, otkačeno slavlje. Sretan ti rođendan frendice najbolja!

Želimo stalno sa tobom puno lude zezancije. Ajmo slaviti, sretan ti rođendan prijateljice naša!

Da si drugačija meni ne bi odgovaralo. Upravo si mi takva draga, smiješna i otkačena. Sretan ti rođendan frendice moja!

Koje su vama najbolje lude čestitke za rođendan najboljoj prijateljici u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: