Veliki i mali kućni ljubimci koji čine naše živote sretnijima

Veliki i mali kućni ljubimci koji čine naše živote sretnijima
Prijatelji životinja

Nije tajna da veliki i mali kućni ljubimci čine velikom broju ljudi ljepši i potpuniji život. Ti ljubimci nas čine sretnijima, opuštenijima i sigurno boljim osobama. Ukratko da se podsjetimo, kućni ljubimac je pripitomljena životinja koja živi s ljudima, ali ne služi za rad.

Vaši veliki i mali kućni ljubimci

Ova objava je osmišljena upravo za dobre ljude koji imaju kućne ljubimce, vole ljubimce te za one koji bi ih htjeli imati. Tu smo da se družimo, međusobno razmjenjujemo mišljenja, iskustva i dijelimo savjete. Svakako, sve što je pozitivno i interesantno vezano za kućne ljubimce je dobrodošlo. Upravo raznim svojim iskustvima i razmjenom iskustava možemo bolje upoznati pse, mačke i druge kućne ljubimce, njihove navike, te pokušati riješiti probleme koje imaju neki vlasnici sa svojim ljubimcima. Što se tiče bolesti vaših ljubimaca obavezno se i što prije obratite veterinaru!

Ako želite da se objavi na ovoj web stranici, možete nam slati fotografije svojih kućnih ljubimaca, reći nešto o njima, koliko dugo ih imate itd. Osim fotografija, ako imate neku svoju zanimljivu životnu priču, događaj što se tiče vas i vašeg ljubimca i želite da se to objavi, mi ćemo to rado učiniti.

Sve fotografije i priče možete poslati na email adresu centaur4@gmail.com te navesti da li želite da objava bude sa vašim punim imenom i prezimenom ili anonimna.

Neki zanimljivi citati o životinjama

Psi razgovaraju, ali samo sa onima koji znaju kako da ih saslušaju.
Autor: Orhan Pamuk

Tko je okrutan prema životinjama, ne može biti dobar čovjek.
Autor: Arthur Schopenhauer

Mi možemo suditi o srcu čoveka, prema tome kako se ponaša prema životinja.
Autor: Immanuel Kant

Nije me briga za čovjekovu religiju ako se ne odnosi dobro prema psu ili mački!
Autor: Abraham Lincoln

Ako čovjek teži pravednom životu, njegov prvi korak prema tom je – ne nauditi životinjama!
Autor: Albert Einstein

Psi me nikad ne grizu. Samo ljudi!
Autor: Marilyn Monroe

Osim kada su u pitanju veliki i mali kućni ljubimci, i prema ostalim životinjama se treba odnositi sa velikim poštovanjem. One su od davnina služile ljudima na razne načine.

Možda će vas zanimati i ovo: