Tinktura Alphadern pomaže kod nekih bolesti

Na tržištu u Njemačkoj pojavila se tinktura Alphadern – koja pomaže kod reumatskih bolova, artroze, bolova u mišićima, leđima, križima i kod išijasa.

Tinktura Alphadern pomaže kod nekih bolesti
Drugi svijet

 Tinktura Alphadern je navodno pozitivna

Sastojke lijeka doznao je medij Hans Peter Paulssen u transu, putem glasa koji mu se javio s – drugog svijeta. Glas mu je izdiktirao imena pet ljekovitih biljaka i eteričnog ulja, a potom mu je naveo točne težine svakog sastojka koji sačinjava alphadern, tvrdi Paulssen. Dosadašnja uskustva u primjeni lijeka su izuzetno pozitivna.

VAŽNA NAPOMENA: Ova objava je isključivo informativnog karaktera. Za bilo kakav savjet, dijagnozu ili liječenje obavezno se obratite svome liječniku!

Pročitaj još: Artroza

Artroza ili osteoartroza je degenerativna bolest perifernih zglobova. Bolest nastaje kao posljedica degenerativnih promjena u zglobnoj hrskavici, što dovodi do subkondralne skleroze kosti i hipertrofičnih promjena na rubnim dijelovima kosti (osteofiti). Ako bolest zahvati veći broj zglobova tada govorimo o poliartrozi. Artroza je neizlječiva bolest i najčešće se s vremenom pogoršava. Jakost simptoma se međutim može kontrolirati pravilnim i kontinuiranim liječenjem.

IZVOR: Wikipedija

Mišići

Mišići su djelatni aktivni pokretači našeg tijela. U ljudskom ih tijelu ima 752, a zajedno s kostima oni pokreću ljudsko tijelo te čine sustav organa za kretanje. Oni opuštanjem i stezanjem pokreću kosti. Radom mišića upravlja središnji živčani sustav. Svi tjelesni mišići čine oko 40% mase ljudskog tijela, a mišićna masa muškarca u prosjeku je oko 15% veća nego kod žena.

IZVOR: Wikipedija

Išijas

Išijas (ishijalgija) je pojam koji opisuje bolno stanje koje nastaje zbog pritiska na korijen velikog živca koji izlazi iz kralježnične moždine – nervus ischiadicus. Kad osoba pati od išijasa tada osjeća sijevajuću bol koja ide od donjeg dijela leđa kroz stražnjicu prema bedru, a kroz potkoljenicu se može proširiti u stopalo. Nervus ischiadicus je najduži i najdeblji živac u tijelu, debljine palca. Sastavljen je od pet manjih živaca koji izlaze iz lumbosakralnog dijela kralježnice te se spušta niz noge gdje se grana u manje živce u natkoljenici u predjelu koljena, lista, stopala i prstiju.

NE PROPUSTI  Depresija i nesanica su najbrže rastuće bolesti današnjice

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: