Molitve za blagoslov koje će vam sigurno pomoći

Molitve za blagoslov koje će vam sigurno pomoći
Svete molitve

U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve za blagoslov. Te posebne molitve će sigurno pomoći vama i vašim bliskim ljudima, obitelji, prijateljima itd. Da se podsjetimo, molitva je religijsko obraćanje Bogu, moljenje Boga za nešto, zahvaljivanje i razgovor s Bogom. Ako vas zanima, pogledajte neke molitve za bolesne.

Svete molitve za blagoslov

Blagoslovi Bože dragi moj dom, da bude u njemu zdrav­lje, poniznost, dobrota i blagost, potpuno izvršavanje zakona i zahvaljiva­nje Bogu: Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, i neka ovaj blagoslov ostane u ovome domu i njegovim žiteljima.

Usliši nas svemogući vječni Bože, i dostoj se poslati svetog anđela svoga s nebesa, da čuva, krijepi, štiti i brani sve koji prebivaju u mome domu.

Bože, po svom Božanskom milosrđu ispuni želje mene i moje obitelji. Obdari nas darom svoga Duha da u našem srcu uvijek vlada: ljubav, radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrota, vjernost, blagost, uzdržljivost i uzajamno poštovanje.

Lijepe molitve

Gospodine, ispuni moje srce i moje obitelji duhom mudrosti i lju­bavi, dobrote i vjernosti, radosti i mira, da zaslužimo da nas jednom primiš u vječnu kuću na nebesima te budemo uvijek s tobom u slavi po sve vjeke vjekova. Amen

Bože, čuvaj očinski moj dom, mene i moju obitelj. Njoj je tvoja milost jedini oslonac i nada; neka joj po ovom blagoslovu bude trajna zaštita. Hvala ti Gospodine.

Gospodine Bože, rekao si da prebivaš u iskrenu i čestitu srcu. Molimo te, preobrazi vjernike ovog doma svojom milošću da se nastaniš ugodno u njima.

Najljepše molitve za blagoslov

Bože, budi blag prema svojim vjernima u ovome domu. Daj nam svoju milost, blagoslovi nas, da nadom, vjerom i ljubavlju tebi odani posto­jano izvršavamo tvoju volju, živeći u miru, uzajamnoj vjernosti i poštovanju.

Ti Gospodine, koji si početak i kraj, alfa i omega, blagoslovi ova vrata našeg doma, i u svojoj dobroti, pošalji svetog anđela s neba, da nas zaštiti, da bude uz nas i da nam pruži utjehu i ohrabrenje.

NE PROPUSTI  Psalmi 71 i 72: Biblija i Stari zavjet

Gospodine Bože, Ti predstavljaš vrata koja vode vječnom životu, zato, blagoslovi ulaze i izlaze našeg doma, i izlij na nas nebesku rosu, kao i obilje zemaljskih potreba. Gospodine Bože, molimo Te, da blagosloviš i posvetiš naš dom, baš kao što si blagoslovio domove Abrahama, Izaka i Jakova. Amen

Primjerene molitve

Gospodine Bože, blagoslovi moju prošlost, sadašnjost i budućnost da vršim volju Tvoju. Blagoslovi me i onda kad Te iznevjerim i griješim i budi mi milostiv prema meni. Blagoslovi moje kušnje i križeve da me još više zbliže s Tobom.
Blagoslovi sve one koji su mi teški da ih ljubim od srca. Blagoslovi i one koje sam uvrijedio da mi oproste, kao ti Gospodine Bože. Blagoslovi i čas moje smrti i uvedi me u vječno prebivalište svih svetih. Amen

Gospodine, oslobodi nas od svih nutarnjih i vanjskih prisila, čuvaj nas i štiti od svakog zla. Neka Tvoje lice svijetli nad nama, budi nam milostiv i podari svoje milosrđe. Daruj nam mir i spasenje, nutarnju sigurnost i povjerenje. Strah neke ne bude naš stalni pratitelj. Amen

Da li ste molili ove molitve za blagoslov? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke molitve. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.