Portali za uređenje doma koji bi vam mogli biti od koristi

Portali za uređenje doma koji bi vam mogli biti od koristi
Korisni savjeti za vaš dom

U ovoj objavi su navedeni sigurno neki najbolji portali za uređenje doma. Ti portali će vam biti od velike koristi kada je u pitanju dizajn, interijer, eksterijer vašeg doma itd. Za svaki navedeni portal smo stavili kratak opis i naravno link koji vodi na pojedini portal. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima pogledajte neke portale o hrani.

Najbolji portali za uređenje doma

1. Uređenje doma – Najbolje ideje i savjeti na jednom mjestu

Uređenje doma je vodeći magazin u kojem ćete naći sve o vašem domu – Dizajn interijera, arhitektura, ideje o ”uradi sam” projektima itd.

Link

2. Moj stan

MojStan.net je specijalizirani portal o arhitekturi, graditeljstvu, uređenju interijera i eksterijera, namještaju i svemu što ima veze sa stanovanjem.

Link

3. Vivre

Na ovome portalu možete pronaći korisne informacije i savjete kada je u pitanju namještaj, uređenje doma, rasvjeta, tepisi, sobni tekstil itd. Preporuka za posjetiti ovaj portal!

Link

4. Mima namještaj

Kvalitetan portal na kojemu možete vidjeti sve o blagovaonicama, dnevnim boravcima, dječjim sobama, predsobljima, vrtu itd.

Link

5. Zebra

Jako dobar portal na kojemu možete pronaći jako puno korisnih savjeta za vaš vrt, ukrasne predmete, vrata i prozore, kućanske uređaje, slike, tapete itd.

Link

6. Šarac Bela

Na ovome portalu ćete pronaći sve korisno o namještaju po mjeri, dizajnu interijera, krevetima po mjeri, kutnim garniturama po mjeri itd.

Link

7. Tecol

Na portalu Tecol možete pronaći sve kvalitetne i korisne informacije kada je u pitanju PVC stolarija, aluminijska stolarija, balkonska vrata, klizne stijene, ostakljenja, zaštita od sunca itd.

Link

8. Adaptacija stana

Na ovom portalu naći ćete razne korisne informacije te možete pratiti rad kroz razne situacije. U timu postoje stručnjaci iz različitih područja graditeljstva. Njihova stručna znanja su od velike važnosti.

NE PROPUSTI  Imena za Avakin Life koja mogu biti dobar izbor

Link

9. Ideje za uređenje

Ideje za uređenje je kvalitetan portal koji se bavi uređenjem životnog prostora.

Link

10. Cimerfraj

Na ovome portalu možete pronaći sve kada je u pitanju uređenje interijera, dizajn prostorija, dizajn soba, apartmana i kuća za odmor itd.

Link

Koji su vama najbolji portali za uređenje doma? Možete nam reći u komentarima i naravno navesti neke koji nisu na našem spisku. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)