Poruke za bolji dan kojima ćete motivirati druge

Poruke za bolji dan kojima ćete motivirati druge
Najljepše poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše poruke za bolji dan. Te poruke će sigurno motivirati vaše članove obitelji, partnera ili partnericu, prijatelje, kolege i druge. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za laku noć. Ugodna zabava.

Najbolje poruke za bolji dan

Draga moja, na zemlji ne postoji ništa ljepše od ljubavi sa tobom. Svaki put kada pomislim na tebe u meni se javi želja da te grlim i ljubim, ti si moja opsesija, tebe volim i obožavam. Želim ti dobar dan!

Hodajući stazom života upoznao sam na tebe i od tada počinje moja lijepa životna priča. Ti si najbolja i najpametnija osoba, ti si žena koju bi svaki muškarac poželio. Kada padne noć ja ću te ljubiti i grliti. Želim ti dobar dan!

Ljubavi moja, u mom životu ti si nešto posebno, nešto što se ne može objasniti. Ti si moja sreća, moja nada, moja ljepota, neopisivo te volim ljubavi mog života. Želim ti dobar dan!

U meni uvijek možeš vidjeti prijatelja i partnera, u meni uvijek možeš pronaći veliku podršku. Želim da sa tobom provedem još puno lijepih i romantičnih dana, želim da sa tobom upoznam najlepše strane ljubavi. Volim te puno i želim ti dobar dan!

Najdraža moja, volim te takvu kakva jesi, za mene ti si žena bez mane. Želim da te zagrlim, želim da te ljubim i da sa tobom doživim velike strasti. Neka ti u životu bude sve savršeno. Želim ti dobar dan ljubavi!

Najljepše poruke

Ti si osoba koja uvek nađe način da me ohrabri, tvoje vedro srce me svojom toplinom grije. Tebe želim samo za sebe, želja mi je da se uvijek budim kraj tebe. Volim te puno i želim ti dobar dan!

NE PROPUSTI  Poruke za bolesne prijatelje, članove obitelji i druge

Lijepa moja, uvijek sam bio osoba koja nikada ne odustaje od svojih želja i od svojih ciljeva i to mi je pomoglo da nađem svoju sreću. Ti si nešto najbolje što se dogodilo u mom životu. Volim te najviše na svijetu i želim ti dobar dan!

Draga, slobodno mogu reći da sam našao tebe, svoju pravu ljubav. Želja mi je da sa tobom uživam u svemu, želja mi je da sa tobom sve dijelim, uvijek ću biti kraj tebe da te razveselim. Volim te puno i želim ti dobar dan!

Jedina moja, iz dana u dan mi se sve više sviđaš. Volim te i želim da uvijek budem kraj tebe. Neka ti ovaj dan bude bezbrižan i neka ti donese puno pozitivnog uzbuđenja. Želim ti dobar dan!

Prijatelju stari, svаkim zalaskom sunca brojimo jedаn dаn mаnje života! Ali svаki izlаzаk sunca nаm dаje još jedаn dаn nаde u životu. Želim ti dobаr dаn bez briga.

Zanimljive poruke za bolji dan

Jedna ruka koja briše suze nakon našeg neuspjeha puno je bitnija od dvije ruke koje aplaudiraju našoj pobjedi! Želim ti dobar dan!

Sestro draga, kao ptice kada rašire svoja krila da dočekaju dolazak novog dana, mogu i anđeli učiniti isto kako bi te zaštitili od svakog zla. Želim ti dobar dan!

Srce prijatelja ne poznaje granice, nema ograničenja, samo bezuvjetno poštivanje. Želim ti dobar dan!

Recept za ovaj dan: jedan smješak za doručak, obilje osmjeha za ručak, brdo veselja za večeru. Želim ti dobar i bezbrižan dan.

Svaki dan je nova stranica života. ispiši današnju stranicu na najbolji mogući način! Brate, želim ti dobar dan!

NE PROPUSTI  Njegovana kosa na -5 stupnjeva

Divne poruke

Draga prijateljice, neka ti ova moja poruka za dobar dan bude motivacija da danas daš sve od sebe i da i ti nekome poželiš dobar dan isto kao ja tebi!

Sine, kao i ovaj, svaki dana budi sretan što imaš kome da poželiš dobar dan i što imaš kome da ispuniš san. Želim ti dobar dan.

Mama, obećavam da ću svaki dana da ti poželim dobar dan, obećavam da ću svaki dan da ti osiguram bezbrižan dan.

Dobar dan neka ti je svaki dan, dođi da ti tugu spriječim, da ti svaku ranu zaliječim. Želim ti dobar dan!

Tata, svaki dan zahvalan budi jer imaš mene da ti poželim dobar dan.

Super poruke za bolji dan

Kćeri najdraža, za zalazak sunca želim ti divne snove, a za izlazak sunca želim ti dobar dan, svaki dan. Voli te tvoja mama!

Prijatelju stari, želim ti dobar dan, a sutra još bolji dan od ovog danas.

Dobar dan frende moj stari, bili smo mi stari mornari, bili smo stari ribari, bili, ali sad smo samo stari ostali.

Koje su vam najbolje poruke za bolji dan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke cool poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: