Poruke za trudnice koje će ih sigurno oduševiti

Poruke za trudnice koje će ih sigurno oduševiti
Najbolje poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke za trudnice. Te poruke i čestitke će ih sigurno posebno zadiviti dok čekaju svoju prinovu, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za buduću mladenku. Ugodna zabava.

Najbolje poruke za trudnice

Sestro, čestitam ti, neka bebica bude lijepa, pametna na tebe i naravno zdrava! Volim te, čuvaj se i odmaraj!

Kćeri draga, biti majka je predivna stvar u životu. Čestitam ti na trudnoći, čuvaj mi se, voli te tvoja mama koja je presretna što će postati baka!

Frendice najbolja, neka ti trudnoća bude lagana i  bezbrižna. Primi velike čestitke i sretno!

Draga, trudnoća je nešto predivno što se može desiti. Sada budi presretna, a nakon 9 mjeseci i duplo. Velike čestitke!

Nakon 9 mjeseci ćeš dobiti najljepši poklon što postoji. Presretni smo za ovu lijepu vijest i čestitke za tvoju trudnoću!

Najljepše poruke i čestitke

Uživaj i odmaraj u trudnoći, čuvaj se i neka nakon 9 mjeseci se rodi prelijepa i zdrava beba. Velike čestitke od nas!

Čestitamo ti od srca, brzo će proći 9 mjeseci, te ćeš po prvi puta zagrliti svoju bebicu!

Velike čestitke od mame i tate za ovu predivnu vijest. Neka ti i beba budete živi i zdravi i neka dragi Bog da puno sreće!

Sada odmaraj, spavaj puno, a nakon 9 mjeseci koji će brzo proći, ugledati ćeš i zagrliti svoju divnu bebu. Čestitke od srca!

Čestitke za trudnoću! Čuvaj se i bebicu koju nosiš ispod srca! Voli te mama….

Dobre poruke za trudnice

Ovo je predivna vijest. Neka bude sve u najboljem redu, čuvaj se draga moja, te neka bude i više ovakvih vijesti u budućnosti. Velike čestitke za tvoju trudnoću!

NE PROPUSTI  Čestitke ocu za rođendan koje će ga totalno oduševiti

Primi velike čestitke, sada ću te zezati 9 mjeseci i zvati – debela. Malo šale, ne ljuti se i neka se rodi prelijepa i zdrava beba!

Sada moraš biti presretna, ne misliti na loše trenutke iz prošlosti i spremiti se za one najbolje koji te čekaju nakon 9 mjeseci trudnoće. Velike čestitke od tvojih najboljih frendica!

Šaljem ti veliku čestitku za ovu divnu vijest i što ćeš nakon 9 mjeseci postati mama! Sve najbolje tebi i bebi!

Draga moja, pa ti ćeš uskoro postati mama. Presretna sam na ovoj vijesti, puno sreće i zdravlja tebi i bebici koju nosiš!

Zanimljive poruke i čestitke

Neka ti trudnoća i porođaj prođu što lakše, te da blizanci budu zdravi, lijepi i pametni kao ti. Sretno draga, presretna sam na ovoj iznenadnoj i lijepoj vijesti!

Prijateljice moja, sljedeće godine ćeš dobiti nešto najljepše na svijetu. Čestitam ti na trudnoći, neka sve prođe u najboljem redu. Vidimo se!

Želim da tvoja bebica bude savršena na tebe. Puno sreće i odmaraj!

Ovo je najveći poklon što ćeš postati majka svoga djeteta. Primi velike i iskrene čestitke!

Koje su vama najljepše poruke za trudnice u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke i čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: