Šaljive čestitke za vjenčanje

Ispod možete vidjeti najljepše šaljive čestitke za vjenčanje. Te smiješne čestitke za sklapanje braka će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, vjenčanje ili sklapanje braka je ujedno svečani čin i obred, gdje žena i muškarac postaju supružnici. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše smiješne čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Humoristične čestitke

Najbolje šaljive čestitke za vjenčanje

Biti će fenomen ako vaš brak potraje 2 mjeseca. Šala mala, predivan ste par, te vam želimo puno sretnih zajedničkih godina. Čestitamo vam vjenčanje!

Sve je divno i krasno dok ste se zabavljali, ali brak je nešto drugo, to su munje i gromovi. Ne shvaćajte ovo ozbiljno, želimo vam svu sreću. Čestitamo vam sklapanje braka!

Sada ste veseli, puno se smijete, mislite da će uvijek biti tako. Nakon nekog kratkog vremena biti ćete oboje namrštenog lica. Ma ovo je šala samo, volite se i budite sretni uvijek, kao i sada. Čestitam vam vjenčanje od srca!

Lijepo vas je vidjeti tako sretne, smijete se oboje od uha do uha, a nakon par mjeseci misliti ćete – što nam je ovo trebalo? Nikako ovo ne uzimajte za stvarno što kažemo, lijep ste par, vaš će brak biti kao iz bajke. Čestitamo sklapanje braka!

Najljepše smiješne čestitke za sklapanje braka

Samo se vi smijte dragi mladenci, ubrzo ćete se hvatati za glavu. Ovo je samo da se malo našalimo, volite se i pazite jedno drugo u dobru i zlu. Čestitamo vjenčanje!

Lako je sada sve, puno veselja, smijeha itd. Kasnije ćete se sa gorčinom sjećati svadbe i tako. Ma ne mislite da smo ozbiljni, samo se šalimo. Čestitamo vam sklapanje braka, do kraja života budite sretni i zadovoljni!

Sada je sve ok, a za koji mjesec ćete smetati jedno drugom i uvijek će jedno misliti u sebi – kada će na posao sa se odmorim. Šalimo se, želimo vam puno sreće, zdravlja i ljubavi. Čestitamo vam vjenčanje!

Sada se volite, a kasnije ćete režati jedno na drugo. Šalim se, šalim, divan ste par, pun obostrane ljubavi. Čestitam vam sklapanje braka!

Nezaboravne šaljive čestitke za vjenčanje

Kada ste u braku, onda će jedno drugom smetati svakakve navike pa će biti malo mrštenja. Šala, brak je nešto predivno, budite sretni i ponosni. Čestitamo vam vjenčanje!

Mladenci, nemojte nakon izgovorenog DA kasnije biti razočarani, nema više kajanja. Šalim se samo, moram malo. Stvoreni ste jedno za drugo, čestitam sklapanje braka!

Vas dvoje ćete živjeti zajedno? Pa to nije moguće. Šalimo se, znamo da ćete se lijepo slagati i poštivati. Čestitamo vam vjenčanje!

Ajde, vidjet ću koliko će ovo trajati, kladim se da neće dugo. Šalim se, pa znate mene. Hvala na pozivnici, želim vam svu sreću svijeta. Čestitam sklapanje vašeg braka!

Dobre vjenčane čestitke

Nećete dugo biti šaljivi i veseli. Brak je nešto od čega puno boli glava. Ne mislim ozbiljno, vjerujem da ćete uvijek biti isti, kao i sada. Čestitam vam vjenčanje!

Kako ste se vas dvoje spojili, pa to nije za vjerovati. Šalimo se, našli ste se i odgovarate jedno drugom. Čestitamo vam sklapanje braka!

Sve je sada lijepo, a sve što je lijepo, kratko traje. Ma šalim se, predivni ste oboje i neka vaša ljubav traje do kraja života. Čestitam vam vjenčanje!

Samo polako, budete vidjeli sve u kratkom vremenu da brak nije bajka. Šala, predivan ste bračni par. Čestitamo vam sklapanje braka!

Koje su vama najljepše šaljive čestitke za vjenčanje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: