Smiješne čestitke za rođendan

Ispod možete vidjeti najljepše smiješne čestitke za rođendan. Te humoristične rođendanske čestitke će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše šaljive rođendanske čestitke. Ugodna zabava.

Smiješne čestitke za rođendan
Rođendanske čestitke za sve generacije

Najbolje smiješne čestitke za rođendan

Što dalje ide vrijeme kod tebe sve manje ozbiljnosti i sve više otkačenosti. Smiješan si lik, ali ostani takav originalan. Sretan ti rođendan!

Sve si više smiješan, i fizički i psihički, ali nema veze, bitno je da ti nas zabavljaš. Sretan rođendan, puno zdravlja želimo!

Ostario i ti, vide se bore na licu a ponašanje ti kao u nekog dvadesetogodišnjaka. Nebitno, mora biti i takvih ljudi. Sretan ti rođendan od srca!

Stari šaljivče, daj jednu dobru šalu da se svi dobro nasmijemo, pa da po podu proteze tražimo. Sretan rođendan, živio ti nama još dugo!

Najljepše šaljive rođendanske čestitke

Pazi ovaj puta kako pušeš u svijeće na torti da ne bude kao zadnji put da naočale odlete. Sretan ti rođendan, neka te prati i dalje sve najbolje!

Eto i tebe blizu 100 godina, tako je to. Šalimo se samo, a želja nam je da doživiš najmanje toliko. Sretan rođendan!

Smiješna ženo, želimo da za ovo slavlje kao i za prošlo plešeš onaj svoj smiješni ples. Sretan ti rođendan!

Ajde prestani sa svojim filozofijama jer biti ozbiljan ne priliči tebi. Pa nismo ovdje došli da budemo ozbiljni nego da se smijemo. Sretan rođendan!

Nezaboravne smiješne čestitke za rođendan

Evo nas opet na okupu da trpimo jedni druge i na kraju sve bude totalno smiješno. Želimo slavljeniku sretan rođendan, te da ga i dalje prati obilje sreće!

NE PROPUSTI  Što nikako ne biste smjeli objavljivati na Facebooku

Ovi smiješni rođendani su najbolja terapija za nas otkačenjake. Sretan rođendan najvećem otkačenjaku među nama!

Što smo stariji sve smo luđi, ali ne smeta, a nadam se ni tebi. Sretan ti rođendan, puno smijeha ti želim do kraja života!

Ajmo jedan smijeh od uha do uha slavljeniče naš, da vidimo u kakvom su stanju zubi. Šale malo ne smeta, sretan ti rođendan!

Dobre šaljive rođendanske čestitke

Tvoj rođendan uvijek čekam sa nestrpljenjem jer na njemu bude ljudi od čijih se šala puca od smijeha. Sretan rođendan!

Tvoji rođendani su kao scene iz najboljih humorističnih filmova, likova smiješnih kao u priči a priči nikad kraja. Sretan ti rođendan!

Znam da ne voliš poklone a i meni to odgovara, neće biti tanji novčanik. Sretan rođendan legendo!

Sretan ti rođendan, daj šale da se smijemo i nema novaca za poklon, visok je datum, kako prošle godine, tako i ove!

Koje su vama najljepše smiješne čestitke za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.