The Nest (2021): Filmovi strave i užasa

The Nest (2021): Filmovi strave i užasa
Photo: YouTube 4DigitalMedia

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, misteriju, triler i horror film The Nest, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Nest

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Drama, misterija, triler, horror

Režija: James Suttles

Uloge: Dee Wallace, Sarah Navratil, Kevin Patrick Murphy i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Beth, Jack i njihova mlada kći Meg su obitelj puna ljubavi, ali koja se bori i koja se nedavno preselila u dom pokojnog člana obitelji zbog Bethine prošlosti ovisnosti o drogama koja je ostavila duboke emocionalne i financijske probleme. Nakon što Meg doživi traumatičnu nesreću i razvije ekstremnu tjeskobu odvajanja od svoje majke, Beth i Jack postaju još više otuđeni.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Misterije filmovi: Mystery 101 Deadly History (2021)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Nest i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: