Ukleta kuća: Najbolje strašne horror priče

Ukleta kuća: Najbolje strašne horror priče
Zanimljivosti i misterije: Strašne priče

Ako volite kratke strašne horror priče, ova priča Ukleta kuća će vas zabaviti, ali i natjerati na razmišljanje kako je možda sve moguće.

Ukleta kuća

Sa svoje dvije prijateljice, Lanom i Martom, putovala sam busom do Makarske. Išle smo kod moje tete Marijane na praznike. Kada smo došle na mjesto gdje je inače bila velika, prekrasna kuća moje tete, bila sam šokirana. Ondje je bila napola urušena kuća s ispucanim zidovima. Moje su se prijateljice prestrašile, ali ipak smo odlučile ući. Već je pala večer i u kući je bilo mračno. Lutale smo prostorijama čudne kuće.

U jednom sam trenutku ostala sasvim sama. A onda sam čula vrisak svojih prijateljica! Lana i Marta stajale su prestravljene pred zrcalom koje je bilo obliveno krvlju, a na podu pred njima bio je bačen nož. Prestravljene, zagrlile smo se, pokušavajući utješiti jedna drugu. Kad smo se okrenule, iza nas je stajala starica sijede kose na kojoj je bilo nekoliko kapljica krvi.

Vrisnule smo i počele trčati po starim stubama. Bile smo uvjerene da smo joj pobjegle, no kad smo došle do vrha stubišta, starica je stajala ispred nas! Kako li joj je to samo uspjelo? Sišle smo opet u prizemlje i stale još jednom pred ono ogledalo. Starica je uzela nož, a mi smo umirale od straha, uvjerene da će nas pokušati izbosti. No ona je bacila nož u ogledalo koje se iste sekunde razbilo u tisuću komadića!

Vraćanje u normalu

A onda se počelo događati nešto nevjerojatno: popucali zidovi kuće nekako su se sami popravili – izgledalo je kao da netko gumicom briše sve posjekotine i paučinu. Stare trošne drvene stube pretvorile su se u mramorno stubište i cijela je kuća opet počela sličiti onoj u koju smo zapravo nas tri i trebale doći na ljetovanje.

NE PROPUSTI  Kip Krista Iskupitelja: Zanimljive povijesne građevine

Okrenula sam se malo oko sebe i vidjela svoje prijateljice kako izbezumljeno gledaju u sve što se događa, a onda je uslijedio još jedan šok: ona se starica počela pretvarati u nekoga… u moju tetu Marijanu! Nekoliko sam sekunda stajala bez riječi, a onda mi je ona prišla kao da se ama baš ništa nije dogodilo i rekla: “Oh, stigle ste napokon! Hajdemo vas smjestiti u sobe! Sigurna sam da će ovo biti vrlo uzbudljivo ljeto!”

Da li vam se sviđa ova priča Ukleta kuća? Možete nam reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: