Poruke podrške koje će pomoći vama bliskim osobama

Poruke podrške koje će pomoći vama bliskim osobama
Najbolje poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke podrške. Te poruke će sigurno zadiviti vaše bliske ljude, a i pomoći im kada prolaze kroz razne životne izazove, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za brata. Ugodna zabava.

Najljepše poruke podrške

Stari prijatelju, znam da te sve ovo pogodilo, ali znaj da sve prolazi, te da uvijek sunce dolazi poslije kiše. Imaš moju punu podršku i znaj da ću učiniti sve što je u mojoj moći da ti pomognem.

Dragi, ne boj se, sve će biti dobro. Kako smo i prije, tako ćemo i sada pobijediti sve ove probleme. Znaš da te nikada nisam napustila, tako neću ni sada!

Dragi moji prijatelji, znajte da sam uz vas u ovim iznenadnim teškim trenucima. Teško mi je gledati vas pune tuge i neizvjesnosti, ali zaboravite na loše jučer i mislite na bolje sutra. Vrijeme liječi sve i što god bude u mojoj moći, ja sam vam na raspolaganju!

Draga, koliko god da je ovo loše, proći će. Volim te i mislim stalno na tebe. Uskoro se vidimo, pa ćemo riješiti sve probleme.

Dragi moji, želim da ovo zlo što prije prođe i da se ne ponovi više nikada. Imate moju punu podršku do kraja!

Najbolje poruke

Puno smo toga prošli i izdržali, a ovo je još jedan problem kojeg ćemo uspješno riješiti. Biti ću i dalje uz tebe, ne brini. Volim te jako!

Nemoj se bojati ovog zla ni bilo kojeg drugog, jer ja sam uz tebe draga dan i noć. Kada sve ovo prođe, oboje ćemo biti jači!

NE PROPUSTI  Mudre čestitke za rođendan sestri

Uvijek me tvoja pojava oduševljavala, čak i u najtežim danima. Zajedno smo jači i kada ovo prođe, smijati ćemo se svemu tome!

Boli me jako što te vidim tako nesretnu, ali znaj da uvijek imaš moju podršku i pomoć u bilo koje doba dana i noći. Želim da ovo što prije prođe i da se sve vrati u normalu, a budi sigurna da hoće!

Svaki dan si u mojim mislima i želim da se što prije oporaviš. Ne brini ništa, dok se ne vratiš kući, ja o svemu brinem!

Dobre poruke podrške

Žao mi je što te je pogodila ova kriza. Nadam se da će uskoro proći i da ćemo nastaviti sa našim lijepim druženjima u klubu.

Prijatelju, nedostaje mi druženje s tobom i želim ti što brži oporavak od svih tih problema. Za rješavanje onog jednog problema ću ti pomoći, da znaš i ne brini ništa!

Prijatelju moj, oporavi se što prije i šaljem ti svu svoju podršku!

Ti si pomogao meni kada sam bio u velikim problemima, tako da je sada red da i ja bezuvjetno pomognem tebi. Ne brini, sve ćemo ovo riješiti pozitivno da se sve vrati u normalu.

Pozitivnim razmišljanjem se mogu riješiti svi problemi. Imaš našu punu podršku, molimo za tebe i dati ćemo sve od sebe da se ovo što prije riješi za tvoje dobro!

Lijepe poruke

Drago nam je što se ovi loši događaju uskoro privode kraju. Ne boj se ništa, vidiš da prolazi sve ok, kako smo rekli i dovršiti ćemo to još za tebe!

Primi jedan veliki zagrljaj od mene sada i drago mi je što si pobijedio sve ove nedaće. I u budućnosti ako bude problema, imaš moju punu podršku, i duhovnu i materijalnu. Volim te dragi moj!

NE PROPUSTI  Imena za pse čuvare koja mogu biti dobar izbor

Draga, ne gubi nadu jer imaš mene, uvijek. Dajem ti svu moguću podršku, ne samo riječima, nego i djelima. Volim te i oporavi se!

Znaj dragi da ćeš izaći iz ovoga jači nego ikad. Kao i sve loše prije, tako će proći i ovo. Čeka nas divna budućnost!

Koje su vama najljepše poruke podrške u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke kratke i lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: