Ulje od koštica kajsije je izrazito ljekovito

Ulje od koštica kajsije je izrazito ljekovito
Zdravlje čovjeka

Da li ste znali da postoji ulje od koštica kajsije? Mnogi ljudi nikada nisu ni pomislili da neko može da pravi ulje od ovih koštica? Ali da. Postoji ovo ljekovito ulje. Što je najvažnije to ulje je veoma ljekovito, pomaže kod mnogih zdravstvenih problema. Tko bi rekao da jedna koštica, koju smatramo nevažnom u voćki, da nam može poboljšati naše zdravlje.

Ulje od koštica kajsije pomaže kod mnogih tegoba

Ulje od kajsijinih koštica može se koristiti za razne salate. Ali ovo ulje pomaže kod osjetljive kože, osobe koje imaju problema sa bubuljicama, bubuljicama, aknama, blagim crvenilom na licu. Dovoljno je da stave nekoliko kapi ovog ulja na kožu, poslije nekoliko tretmana, koža će im izgledati mnogo bolje, svježije, sjajnije.

Također veoma povoljno djeluje kod starije kože. Ako imate problema sa ispucalim vrhovima kose ili želite da na zdrav način nahranite Vašu kosu. Da joj vratiti sjaj i povećate volumen ovo ulje Vam može pomoći. Ulje od koštica kajsije ne preporučuje se da ga konzumiraju trudnice, dojilje i mala djeca. Ovo ulje možete sami izraditi ali u svakom slučaju Vam preporučujem da ga kupite.

Minela Emkić

IZVOR: ljekovitobiljezasvebolesti.blogspot.com

VAŽNA NAPOMENA: Ovaj članak je isključivo informativnog karaktera. Za bilo kakvu dijagnozu ili liječenje obavezno se obratite svome liječniku!

Možda će vas zanimati i ovo: