Vjerske čestitke za Uskrs koje zadivljuju

Ispod možete vidjeti najljepše vjerske čestitke za Uskrs. Te čestitke će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, Uskrs je najveća kršćanska svetkovina. To je dan Uskrsnuća Isusa Krista. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše čestitke za Valentinovo. Ugodna zabava.

Vjerske čestitke za Uskrs koje zadivljuju
Kršćanske čestitke

Najbolje vjerske čestitke za Uskrs

Dragi moji, neka i dalje budemo čvrsti u vjeri u dragog Isusa Krista Spasitelja koji je jedina nada, put, istina i život. Sretan Uskrs svima od srca želim!

Samo iskrenom vjerom u dragog Isusa Krista nestati će svako zlo i doći će dobro. Želim svima sretan Uskrs i da imate puno sreće i zdravlja!

Božji plan je uvijek najbolji plan te je uskrsnuće Kristovo spas svih ljudi. Želim vam puno ljubavi i zdravlja. Sretan Uskrs!

Dragi moji prijatelji, volite bližnjega svoga kao samoga sebe. Dragi Isus Krist je najbolji učitelj, On je apsolutni pravednik i mora nam biti najveći uzor. Sretan Uskrs!

Najbolje čestitke

Veliki blagdan Uskrs nije trošenje novca na skupe poklone i slično. To je dan kada slavimo našeg Spasitelja Isusa Krista od srca. Sretan Uskrs!

Bog je svagdje, On je napravio savršen plan za naše spasenje i nadu u vječni život. Budimo sretni i da se nikada ne odvojimo od našeg Spasitelja Gospodina Isusa Krista. Sretan Uskrs!

Neka nam svima dragi Bog da puno Božjih blagoslova, da nam pomogne da ustrajemo u vjeri i nadi. Sretan Uskrs svima!

Neka nam dragi Bog Isus Krist uvijek bude velika zaštita, da nas usmjeri na pravi put. Sretan Uskrs dragi prijatelji!

NE PROPUSTI  Tobija 2: Biblija i Stari zavjet

Nezaboravne vjerske čestitke za Uskrs

Dragi prijatelji, čovjek ne može živjeti bez Boga i udaljavanje od Boga je put u propast. Slavimo iskreno uskrsnuće Gospodina Isusa Krista. Sretan Uskrs!

Bog će uvijek biti uz nas, nikada nas neće napustiti i ako vjerujemo iskreno u njega ništa loše nam se neće desiti. Sretan Uskrs svima!

Dragi moji, neka vam svima dragi Bog da snage da i dalje iskreno vjerujete i da vam ostvari sve vaše snove. Sretan Uskrs!

Neka nam svima dragi Bog u naše domove da puno svjetlosti i snage za iskrenu vjeru. Sretan Uskrs svima želim!

Dobre čestitke

Želim svima puno Božjih blagoslova, da vam Bog da obilje ljubavi, sreće i zdravlja. Sretan Uskrs svima!

Prijatelji moji, vama i vašim obiteljima želim puno sreće i zdravlja, da vam se sve u životu ostvari uz Božju pomoć. Sretan Uskrs!

Vjerujte u dragog Isusa Krista, poštivajte i On će izvesti da na kraju bude sve najbolje. Sretan Uskrs!

Dragi prijatelji, u ovom zemaljskom životu moramo ostati vjerni dragom Bogu, izdržati sve teškoće i On će nas na kraju bogato nagraditi. Sretan Uskrs!

Koje su vama najljepše vjerske čestitke za Uskrs u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: