Čestitke unuku za rođendan koje će ga posebno oduševiti

Čestitke unuku za rođendan koje će ga posebno oduševiti
Najbolje poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke unuku za rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno, uz poklon, posebno razveseliti vašeg unuka, jer lijepe riječi najviše znače. Ukratko, unuk (unuče) ili unuka (unučica), ako je žensko, je naziv za člana obitelji, a to je dijete vlastitog djeteta, sina ili kćeri. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke sinu za 18-ti rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke unuku za rođendan

Dragi naš unuče, otkako si se rodio, svijet je ljepše mjesto za nas, sjeti se uvijek naših riječi. Sretan ti 10-ti rođendan!

Iako smo jako deleko, dragi naš unuče, znaj da stalno mislimo na tebe svakog dana! Sretan ti rođendan, vole te puno tvoji dida i baka!

Unuče naš, nema veće sreće za baku i djeda od tvog dolaska na svijet! Sretan ti rođendan voljeni naš, neka te i dalje prati samo najbolje.

Danas je tvoj rođendan koji se sprema, i za našeg unuka veće radosti nema. Sretan ti 15-ti rođendan!

Neka te stalno sreća služi, unuče naš, postani dobar čovjek, a dok si još mlad, uživaj u bezbrižnosti. Sretan rođendan ti žele baka i dida.

Najbolje poruke i čestitke

Unuče moj , da znaš, kada si bio mal, baba tvoja te je uvijek mazila i da ne padneš stalno pazila. Sretan ti 13-ti rođendan!

Neka te sreća uvijek prati, ovu kratku poruku ti šalju tvoji dida i baka. Sretan rođendan!

Unuče moj najdraži, neka ti je presretan ovaj tvoj dan, sretan ti 16-ti rođendan. Voli te tvoj dida!

NE PROPUSTI  Što bi moglo biti uzrok kada nas muče neugodne glavobolje i zašto živčana napetost?

Sretan rođendan našem unuku koji nam je uljepšao i olakšao svaki dan naših godina. Presretni smo što postojiš!

Mili naš, i kada nas ne bude bilo, ne zaboravi sve čemu smo te učili, idi kroz život hrabro i ne gledaj se iza sebe. Sretan ti 17-ti rođendan, vole te baka i dida!

Posebne čestitke unuku za rođendan

Dragi naš unuče, baki i didi je najbitnija tvoja sreća. Želja nam je da ti se ostvari svaki san.
Sretan ti rođendan!

Voljeni naš unuče, ti si naša najveća radost i sreća. Želja nam je da ostvariš sve svoje snove i nade, i da te sreća prati kroz sve tvoje dane. Sretan ti 18-ti rođendan!

Unuče moj, želja mi je da budeš zdrav i sretan svaki dan, čestitka ti tvoja baka 20-ti rođendan!

Unuk moj najbolji, neka ti bude divan svaki dan, voli te i čestita ti rođendan dida tvoj.

Bez obzira što ti je 30-ta, ti si i dalje naš voljeni unuk. Čestitaju ti rođendan tvoji djed i baba, i kada nas više ne bude, sjeti nas se!

Zanimljive poruke i čestitke

Dragi naš unuče, sada kada si postao punoljetan, budi dobar i pošten, onako kako su se trudili tvoji dida i baka te nauče od tvojih malih nogu! Sretan 18-ti rođendan!

Unuče, bitno je da stalno imaš neke nove želje i snove, kako bi ti život bio ispunjen i lijep. Neka ti se ostvare svi snovi, i da budeš sretan i kada jednom kao i mi ostariš! Sretan rođendan žele ti baka i dida!

Želja nam je najveća da postaneš dobar, pošten i sretan čovjek, da proživiš dug život u zdravlju i veselju. Sretan rođendan našem divnom unuku!

NE PROPUSTI  Bolne ljubavne poruke za tužna sjećanja

Danas, na ovaj lijep dan kada je tvoj rođendan, tvoj dida ti poklanja jedan veliki zagrljaj. Sretan ti 15-ti rođendan!

Koje su vama najljepše čestitke unuku za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke i čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)