Zabavne igre mozgalice: Rušenje

Ako obožavate zabavne igre mozgalice igra rušenje će vas dobro zabaviti. Morate dobro razmisliti gdje da postavite eksploziv i srušite objekt, ako je moguće bez ponavljanja. Ugodna zabava.

Zabavne igre mozgalice: Rušenje
Zabavne igre – rušenje

 Rušenje spada u bolje zabavne igre mozgalice

Koje su vama najbolje zabavne igre mozgalice? Recite nam u komentarima. Hvala!

Pročitaj još: Igra

Igra je aktivnost jedne ili više osoba koja služi za razonodu i zabavu. Bit igre je postići neki cilj pridržavajući se zadanih pravila.

Igra se, najopćenitije, razlikuje od ručnoga ili intelektualnog plaćenog rada, iako se te dvije aktivnosti u nekim aspektima prepleću. Dobar primjer za izrečenu tvrdnju je sport, koji po svim značajkama pripada kategoriji igara, međutim, u profesionalnim okvirima poprima odlike koje se obično vežu za tradicijsko shvaćanje rada.

Ključne sastavnice igre su motivacija za dostizanje nekog cilja, pravila te interakcija, odnosno, kontakt između sudionika. Mnoge igre upravo poradi pobrojanih elemenata imaju obrazovnu ulogu jer sudionike tjeraju na usvajanje novih znanja i vještina.

IZVOR: Wikipedija

Videoigra

Videoigra je interaktivni elektronički računalni program namijenjen za zabavu. Najčešće se odvija na računalu, mobitelu ili igraćim konzolama s video zaslonom, kao što su računalni monitor ili TV. U novije vrijeme je jedan od najpopularnijih oblika zabave u svijetu. Videoigre se iz dana u dan razvijaju i poboljšavaju u tehničkim karakteristikama. Postaju sve važniji gospodarski čimbenik mnogih zemalja.

Osnovni zahtjevi videoigara su izlazni grafički uređaji (najčešće monitor), te ulazni grafički uređaji. Mnoge novije igre zahtijevaju grafički procesor i mrežnu opremu.

IZVOR: Wikipedija

Zabava

Zabava je emocionalna diverzija koja ima za cilj držati pozornost gledatelja ili sudionika.

Oblici zabave:

Televizija
Film
Animacija
Kazalište
Ples
Sport
Radio
Glazba
Humor
Igra

IZVOR: Wikipedija

Humor

Humor je oblik zabave i vid ljudske komunikacije sa svrhom da nasmije ljude i učini ih sretnim. Podrijetlo riječi humor dolazi od humoralnog liječenja starih Grka, koji su tvrdili da mješavina tekućina (humora) kontrolira ljudsko zdravlje i osjećaje.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: