Zarada preko interneta: Mrežni marketing Adsterra

Zarada preko interneta: Mrežni marketing Adsterra
Photo: Adsterra Advertising Network

Zanima vas zarada preko interneta? Sigurno vam je poznato da je moguća takva zarada a jedan od načina zarade je mrežni marketing Adsterra. Ovaj način internet zarade je jednostavan, a sve što trebate imati je web stranica koja naravno mora imati solidan broj dnevnih posjeta. Više informacija možete pročitati u nastavku ove objave.

Jednostavna i brza zarada preko interneta

Kako je već navedeno, da bi ostvarili zaradu sa Adsterrom, trebate imati web stranicu ili blog i registrirati se na Adsterru. Prilikom registracije morate unijeti svoj e-mail, ime, lozinku, te odabrati gdje ćete primati novac, npr. na PayPal. Nakon što ste to obavili, imate opciju da dodate svoju web stranicu, blog ili više njih (ako ih imate). Kada ste to napravili, te ako web stranica ili blog zadovoljava uvjete korištenja Adsterre, dobiti ćete kod kojeg kopirate i zalijepite na željeno mjesto na vašoj web stranici ili blogu. Vrlo je bitno naglasiti da zarada ne ovisi o klikovima na oglase, nego o impresijama! Znači, što više imate posjeta na svome web mjestu, to bolje.

Više o Adsterri

Adsterra je uspješan posao koji ima svoje temeljne vrijednosti: veliki naglasak na timski rad, transparentnost, predanost, dosljednost, kvalitetu i velika spremnost da se podrže i pomognu klijenti i kolege. Tvrtku su 2013. godine osnovali profesionalni affiliate marketeri i webmasteri s (za sada) 20+ godina iskustva. Tvrtka ima visoko profesionalan IT odjel, iskusne upravitelje računa (mnogi su napustili slične tvrtke da bi radili za Adsterru), tim za upravljanje rizicima te druge kvalificirane zaposlenike.

Danas je Adsterra poznata robna marka s dobrom reputacijom. Mnogi blogeri i podružnice prepoznali su je kao jednu od najboljih adtech platformi u industriji. Adsterra nudi jedinstvenu kombinaciju inovativne tehnologije i ljudske inteligencije.

Zadatak tvrtke

Adsterra povezuje oglašivače i izdavače svih veličina i s bilo kojeg mjesta na globalnoj razini. Tako im pomaže da povećaju svoj kapital, razviju svoje vještine i poboljšaju se kao profesionalci kako bi osigurali uspješnu sadašnjost i budućnost.

Tvrtka postavlja i slijedi visoke standarde kvalitete prometa i usluga. Pridonosi i razvoju adtech tržišta uvođenjem inovativnih proizvoda i dijeljenjem svoje stručnosti i znanja sa zajednicom.

Adsterra Network – LINK

Koja su vaša dosadašnja iskustva kada je u pitanju zarada preko interneta? Ako želite, možete ih podijeliti sa nama. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: