Životno iskustvo koje želim podijeliti s vama

Životno iskustvo koje želim podijeliti s vama
Životne priče i vjera i religija

Hvaljen Isus i Marija, voljela bih s vama podijeliti jedno životno iskustvo kroje seže kroz moj život, posebno zadnjih par godina. Voljela bih pomoći svima vama koji imate probleme da vas dotakne dragi Isus i da zapravo osjetite milinu, ljubav i sigurnost koju sam ja osjetila. Taj osjećaj Božje prisutnosti kraj svake tame i svakog zla čini nas jačim i zaštićenim i meni osobno je podario nadu i neopisivu snagu.

Svatko od nas ima neko životno iskustvo

Svi imamo svoje probleme, netko manje netko veće, ali je zapravo svačiji križ podjednako težak po na osob. Kao djevojčica osjetila sam potrebu propovijedanja, molitve, pomaganja i kroz život sam se uvjerila da je to put spasa. Bezbroj puta sam potonula i klonula ali me Božja ruka uvijek dočekala. Zavoljela sam posebno sv. Ritu i iz njezinih djela sam uvidjela snagu koju svaka žena treba imati kada je u pitanju upornost i utstrajnost u nečijem preobraćenju.

Zadivljena sam ostala njezinom vjerom u Boga i molitvom s kojom je preobratila svog voljenog. Htjela sam i ja tako nešto učiniti, htjela sam postati Bogu mila nakon što obratim nekoga svojom molitvom i žrtvom, htjela sam imati istu takvu snagu i vjeru kao ona.

Moja molitva Bogu nikad nije bila upućena za pronalazak voljene osobe. Moje molitve su bile usmjerene na Božju volju koliko god je teško nekad prihvatiti ali od srca treba to željeti. Moje molitve dugi niz godina bile su da mi Bog podari nekog koga ću poučiti, da mi u život stavi osobu za koju ću žarko zavoljeti i nastojat mu pokazati snagu Božje ljubavi.

Upoznavanje dečka

Nakon korizme prije dvije godine i mog odricanja u korizmi, posta i molitve upoznala sam jednog dečka. Opet kažem da nikad nisam molila da mi Bog pošalje dečka s kojim ću biti u vezi s kojim ću živjeti, nego da bude volja njegova a on je znao najdublji dio mene, moje duše i mojih misli.

NE PROPUSTI  Kršćansko obraćenje: Što ono znači i je li istinito?

Poslao mi je divnog dečka iz divne obitelji i na početku je sve bilo divno, ljubav je procvjetala. Ja sam bila zahvalna ali sam znala da je Bog poslušao sve moje molitve i čekala sam sljedeći njegov znak. Nakon godinu dana moj dečko je zapao u depresiju i meni je bilo jako teško jer nisam mogla doprijeti do njega. Sve probleme htjeo je riješiti sam, a ja ne znajući u kakvim se okolnostima on nalazi, naravno brinula sam se i prolazila sve s njim.

Najmanje je htjeo pričati o problemima, povukao se i postao šutljiv. Koliko sam god htjela razgovarati i pomoći nije mi uspijevalo. Dosta vremena sam provela nemirna u suzama. Nisam znala otkud sve to odjednom i zbog čega. I dalje sam Boga molila da mu da snagu, da mu očisti srce, dušu i da ga Duh Sveti prosvijetli.

Molitva je pomoć za svako životno iskustvo

Jednu večer sam zaspala i sanjala sam livadu i na sred livade bila je provalija. Hodala sam i zamalo upala ali me spasila ruka prekrasne žene i ja sam vidjela lice sv. Rite nekako u magli, te mi je bilo jasno što činiti. Kada sam se probudila bila sam mirna, sretna, znala sam što dragi Gospodin očekuje od mene, da se ponovno rodim, da ponovno molim, jer samo uz molitvu i praštanje otvoreno nam je Kraljevstvo Božje.

Molila sam naravno devetnice sv. Riti i Duha Svetog da mi da snage i mudrosti. Prvi dio moje molitve je uslišan. Bog mi je podario nekog za koga se trebam boriti i moliti i izbaviti iz grijeha i depresije i pokazati mu svijetlu stranu svega. Tek sada vidim što sam tražila i kako lijepo zvuči kada čitamo o volji, o vjeri, o ustrajnosti i tek sada vidim kolika je to žrtva i koliko će tek sada biti teško.

NE PROPUSTI  Evanđelje po Ivanu 3: Biblija i Novi zavjet

Ne žalim se, presretna sam što me Bog čuje, što u pravo vrijeme i pravo mjesto mi je dao ono što sam htjela. Opet kažem da se ne žalim i presretna sam. Nadu crpim u Božjoj ljubavi koja ne neprocjenjiva. Molim se za svog dečka i znam da će mi Bog pomoći. Molim se i da imam snagu sve izdržati i da zajedno izguramo do kraja.

Poruka svima

Moja poruka svima koji imaju probleme, koji se bore sami sa sobom i sa drugim ljudima je da vjerujete i nikad ne odustanete. Gospodin naš je rekao: “Ostavio sam te na kratko ali sam te s puno milosrđa vraćao kući.” Gospodin naš sve radi kako bi nam bilo dobro i u svemu možemo pronaći njega, njegove naume, njegovu volju. NJEGOVA VOLJA je puna ljubavi, prijateljstva, milosrđa i u našoj borbi nikad nas neće odvesti u krivo, nego kroz žrtvu i patnju dovesti do cilja. Svoju ustrajnost, volju, snagu pronađite u molitvi u Bibliji, u Evanđelju. Toliko lijepih poruka sam pročitala, toliko utješnih riječi sam pročitala i dopustila da me Bog vodi. Opustite se i ne bojte se, samo vjerujte.

Pomolite se za moje životno iskustvo

Ja molim za vas također i preporučujem vas dragom Gospodinu. Kada nas je više, molitva je jača. Ovim putem bi zamolila da izmolite u slobodnom vremenu i jedan Očenaš za mene i mog dečka kojeg jako volim i on je jedna divna osoba i želim ga izbaviti iz ralja depresije. Bog vas dragi sve blagoslovio i anđeli čuvari uvijek vas čuvali. Preporučam vam devetnicu sv. Rite, svima vama koji mislite da ste u bezizlaznim situacijama i bespomoćni. Nemojte odustajati, Bog želi vidjeti našu snagu, našu ljubav prema njemu. Zahvaljujte na svemu jer sve što on radi za nas, radi da nas spasi.

IZVOR: svjedocanstva.wordpress.com

Možda će vas zanimati i ovo: